HBO Max lanceert AR-app voor nieuwe Game of Thrones-serie

HBO Max lanceert AR-app voor nieuwe Game of Thrones-serie

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

HBO Max brengt op 21 augustus Game of Thrones terug op het grote scherm met de 'House of the Dragon'-reeks. Met de komst van die serie lanceert het ook de 'DracARys'-game waarmee je een eigen draak kan opvoeden in een augmented reality (AR)-ervaring. Je leert er ook Valyrisch spreken.

House of the Dragon: DracARys

House of the Dragon: DracARys

In de DracARys-app kan je een drakenei 'uitbroeden' en vervolgens sta je in voor de opvoeding van het wezen. Je krijgt hem voor je ogen te zien via AR en de camera v ..

Game of Thrones AR-app

In de House of the Dragon-serie van Game of Thrones, gaan we weer draken zien volop draken zien vliegen en vuurspuwen. Alles waar ze zin in hebben. Alleen gaat de streamingdienst ook een eigen app uitbrengen waarmee fans draken van nog dichterbij kunnen ervaren, maar zonder de verwoestingen en gevaren die er normaal mee gepaard gaan. Dat zegt HBO Max in een persbericht.

In de DracARys-game kan je een drakenei 'uitbroeden' en vervolgens sta je in voor de opvoeding van het wezen. Je krijgt hem voor je ogen te zien via AR en de camera van je telefoon. Volgens HBO Max is elke draak in de app uniek en je kan je draak trainen door Valyrische woorden uit te spreken. De game gebruikt naar verluidt "een gepersonaliseerd spraakherkenningssysteem".

Draken ontmoeten

Nadat je draak is volgroeid spreidt hij zijn vleugels om de wereld te verkennen. Je kan ook andere draken op je pad tegenkomen. De game maakt volgens HBO Max gebruik van de Unity-engine en "de technologie van Niantic's Lightship".

"Met ‘House of the Dragon: DracARys’ hebben we het meest gepersonaliseerde, interactieve virtuele wezen dat ooit in je telefoon heeft gezeten tot leven gewekt met de nieuwste technologie op het gebied van augmented reality", aldus Victor Pineiro, director digital innovation bij HBO Max. "We kunnen niet wachten tot fans zich via DracARys nog dieper in de wereld van Westeros kunnen begeven."

Ga jij kijken naar House of the Dragon en ben je van plan om een draak op te voeden in de DracARys-game? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over streamingdiensten
HBO Max: Kijk films en TV

HBO Max: Kijk films en TV

Wat is HBO Max? HBO Max is een Amerikaanse streamingdienst en biedt onder andere content van HBO, Cartoon Network, DC en Warner Bros. De streamingdienst heeft te ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk