Google lanceert nieuwe Pixel-ringtones en wekkergeluiden

Google lanceert nieuwe Pixel-ringtones en wekkergeluiden

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Ben je je wekkergeluid zo gewend geraakt dat je het niet meer hoort en je je steevast verslaapt? Dat is natuurlijk makkelijk te verhelpen: gewoon een ander wekkergeluid kiezen. Google helpt je er een handje bij, want het introduceert Gems: een nieuwe collectie van beltonen en wekkergeluiden voor Pixel-telefoons.

Nieuwe beltonen

De Pixel 8 en Pixel 8 Pro zijn gisteren voorzien van hun eigen Superfan-achtergronden, maar nu komen daar ‘Gems’ bij. Het zijn wekkergeluiden, notificatiepiepjes en voleldige beltonen om je Pixel nog meer als een Pixel te laten klinken. De geluiden zijn namelijk exclusief op Pixel-telefoons verkrijgbaar via de Geluiden-app (in het Engels: Sounds). De app is nu geüpdatet naar versie 3.1 (567492877) en die bevat acht nieuwe ringtones, negen nieuwe notificatiegeluiden en ook nog eens negen nieuwe wekkergeluiden. Kortom, daar moet je wel een tijdje mee vooruit kunnen zonder je te verslapen.

Je vindt de nieuwe geluiden onder Instellingen en dan Geluid en Trillen. De nieuwe ringtones zijn: Cosmic Play, Amber Beats, Sapphire, Ethereal Vibration, Crimson Dreams, Mineral Chimez, Enchanted en Fracture. De nieuwe notificatiegeluiden zijn: Liquid Sunshine, Reveal, Glitz, Opal Bell, Occasion, Radiate, Swerve, Mercury en Magic Wand. De nieuwe wekkergeluiden zijn: Echo, Prism, Rituals, Sublime, Fusion Aquamarine, Little Wonders, Crystalline en Dancing Rocks. Kortom, het zoekt inderdaad de wereld van mineralen en edelstenen op. Of je ook je telefoon in het maanlicht moet leggen, dat vermeldt Google niet.

Gerelateerde artikelen

Voor Pixel 6, 7 en 8

Je hoeft er overigens niet per se een Pixel 8 of 8 Pro voor te hebben: de Pixel 6, 7, Tablet en Fold zijn ook van de update voorzien. We verwachten niet dat dit uiteindelijk ook voor andere telefoons beschikbaar komt, al zijn er ongetwijfeld apps die ervoor kunnen zorgen dat je je Samsung of je Motorola alsnog een Pixel-geluid kunt geven.

Wat vind jij van de nieuwe geluiden? Ga jij je meldingen, wekkers en beltonen ook echt aanpassen, of heb jij al een prettige mix aan geluiden gevonden om door de dag heen je aandacht te trekken? Deel het in de reacties.

Geluiden

Geluiden

Google Geluiden is een systeemapp op Pixelsmartphones die de Google-telefoons van diverse geluiden voor wekkers, beltonen en meldingen voorziet. ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk