100 miljoen dagelijkse spelers voor games van Supercell

100 miljoen dagelijkse spelers voor games van Supercell

Supercell

Supercell is een Finse ontwikkelaar die momenteel een viertal games heeft uitgebracht. Zo kennen we , en en eerder deze maand werd ook uitgebracht voor Android. De games hanteren het freemium-principe, waardoor je ze gratis kunt downloaden en volledig kunt spelen. Wel is het mogelijk om er echt geld aan te spenderen, voor bijvoorbeeld extra levens, edelstenen of goudstukken, zodat je sneller kunt levelen. Als je dat niet doet is dat geen probleem, maar dan gaat de voortgang gewoon een stukje trager. Nu heeft het bedrijf onderstaande video vrijgegeven, met de titel '100 miljoen bedankjes'. Deze titel is simpelweg gekozen, omdat er dagelijks 100 miljoen mensen zijn die de spellen van Supercell spelen en dat zijn er veel, heel veel. In de video zien we verschillende vergelijkingen om aan te geven hoe groot dit aantal is, bijvoorbeeld door laten weten dat de groep dagelijkse koffiedrinkers in Amerika lager is.Ook laat de ontwikkelaar weten dat de spellen in elk land ter wereld worden gespeeld, behalve in Tuvalu en dat er meer dan 250 miljoen task forces (Boom Beach), clans (Clash of Clans en Clash Royale) en dorpen (Hay Day) zijn gemaakt. Tenslotte toont het filmpje ook dat er in de tijd dat deze vier games zijn uitgebracht er ook nog 14 zijn die niet goed genoeg waren om daadwerkelijk uit te brengen en waarvan de ontwikkeling dus is stopgezet.

Speel jij één of meer van de spellen van Supercell, wat zijn je ervaringen met deze freemium-games, speel je ze al lang, zit je in een clan of genootschap en heb je er echt geld in gestopt of doe je daar niet aan?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties