Gamer Sweet: verzameling van 150 HTML5-games in één app

Gamer Sweet: verzameling van 150 HTML5-games in één app
Gamer Sweet is een applicatie die werd gepresenteerd op de QuakeCon 2015 en biedt een verzameling van 150 HTML5-games die je altijd en overal kunt spelen, mits je een internetverbinding hebt.

Gamer Sweet

Ik speel regelmatig een spelletje op de smartphone of tablet. Een aanvalletje met Clash of Clans, even Wordfeuden, een leveltje van Fieldrunners of Granny Smith of proberen om het record te verbreken met ZooKeeper. Leuk natuurlijk, maar spelletjes kunnen wat geld kosten of ruimte innemen op je device en als je meerdere games geïnstalleerd hebt kan het geheugen al snel vollopen.

Gamer Sweet pakt het anders aan, want via deze applicatie kun je maar liefst 150 HTML5-games spelen. De app zelf is maar 3,4MB groot en gratis te downloaden, waarbij de permissies ook nog eens minimaal zijn. Om de spellen te spelen is wel een netwerkverbinding vereist en via het menu kun je kiezen uit spellen in zes categorieën. Ook is het mogelijk om games als favoriet te bestempelen om zo een lijstje te creëren en ze zo sneller op te kunnen starten.

Gamer Sweet
Je kunt ervoor kiezen om het hele menu met aan de bovenkant balken te tonen, terwijl de games op de rest van het spel te zien zijn, maar ook een fullscreen-mogelijkheid is aanwezig, waardoor je je volledig kunt richten op het spel. Bij elk spel staat een uitgebreide beschrijving waarover de game gaat en éénmaal aangeklikt is het een kwestie van even laden en spelen maar. Er was teveel te spelen om 'even' te ontdekken, maar games kun je vinden in de categorieën: arcade, actie, kaart en casino, puzzel, strategie of sport, terwijl er ook telkens nieuwe games worden toegevoegd.

Al met al een hele verzameling games in slechts één app, waar vast en zeker wel games tussen staan die ook jou kunnen bekoren.

Beschikbaarheid

Gamer Sweet is beschikbaar vanaf Android 4.0.3 of hoger en is volledig gratis te downloaden en gebruiken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties