Fortnite kun je straks op deze Androidsmartphones spelen

Fortnite kun je straks op deze Androidsmartphones spelen

Fortnite voor Android

Ontwikkelaar Epic Games heeft Fortnite inmiddels beschikbaar gemaakt voor iOS waarbij het in maart liet weten dat een Androidversie zou volgen. In mei liet het gamebedrijf weten dat Fortnite deze zomer nog beschikbaar voor Android wordt. Vele fans zitten hier met smart op te wachten en daarnaast zal de lancering ook een eind maken aan de vele valse apk's en nep-invites die als aasgieren boven ongeduldige fans rondcirkelen.

Geschikte Androidsmartphones

Epic Games heeft al een lijst met geschikte Androidsmartphones bekend gemaakt en die krijg je te zien als je met inlogt op de Fortnite Mobile-site. Wij hebben ze hieronder voor je op een rij gezet. Het kan natuurlijk zijn dat in de loop van de tijd nieuwe smartphones aan de lijst worden toegevoegd maar daar hebben we helaas geen informatie over.

Google

> Google Pixel 2 en Pixel 2 XL

Huawei

> Huawei Mate 10, Mate 10 Pro en Mate 10 Lite

> Huawei Mate 9 en Mate 9 Pro

> Huawei P10, P10 Plus en P10 Lite

> Huawei P9 and P9 Lite

> Huawei P8 Lite (2017)

LG

> LG G6

> LG V30 en V30 Plus

Motorola

> Motorola Moto E4 Plus

> Motorola Moto G5, G5 Plus en G5S

> Motorola Moto Z2 Play

Nokia

> Nokia 6

Razer

> Razer Phone

Samsung

> Samsung Galaxy A5 (2017)

> Samsung Galaxy A7 (2017)

> Samsung Galaxy J7 Prime, J7 Pro en J7 2017

> Samsung Galaxy Note 8

> Samsung Galaxy On7 (2016)

> Samsung Galaxy S9 en S9 Plus

> Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

> Samsung Galaxy S8 en S8 Plus

Sony

> Sony Xperia XA, XA1 Ultra en XA1 Plus

> Sony Xperia XZ, XZS and XZ1

Fortnite

Fortnite is een ontzettend populair schietspel en heeft in de maand april alleen al 300 miljoen euro opgebracht. De game wordt regelmatig voorzien van uitbreidingen waaronder Season 5, een uitbreiding van de map waardoor je weer nieuwe gebieden kan verkennen, waaronder een woestijn en een golfbaan. Een groot pluspunt van Fortnite is dat spelers van verschillende platformen met elkaar kunnen spelen, ook wel cross-play genoemd. Android-spelers zullen het dus opnemen tegen spelers op bijvoorbeeld de PlayStation 4. Als je de game al op de PC of PlayStation 4 speelt, neem je de voortgang van je account gewoon mee naar de mobiele platformen.

Lees meer over:
Actie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer