Entertainment-week: PlayStation Store Essential Picks Sale

Entertainment-week: PlayStation Store Essential Picks Sale

Onze zustersite IGN Benelux heeft een mooi overzicht gemaakt van PlayStation-games die nu in de aanbieding zijn. Aangezien de themaweek in het teken van entertainment staat, wilden we jullie deze aanbiedingen niet onthouden.

PlayStation Store Essential Picks Sale

De Essential Picks Sale van de PlayStation Store is nu live en duurt tot en met 15 september. Heb je een PlayStation 4 en 5? Dan heb je nog twee dagen de tijd om een kijkje te nemen tussen alle mooie titels die nu in de aanbieding zijn. Er zijn in totaal 177 games die meedoen aan de sale en het complete overzicht vind je hier.

Heb jij deze games nog niet? Dan is het met de sale de perfecte tijd om deze games te kopen! Let op, de Essential Picks Sale loopt tot en met 15 september.

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

Entertainment-week: PlayStation Store Essential Picks Sale
Lees meer over:
PlayStation®App Themaweek IGN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties