Entertainment-week: Games in de aanbieding

Entertainment-week: Games in de aanbieding

Onze zustersite IGN Benelux heeft een overzicht gemaakt van games die deze week in de aanbieding. Aangezien de themaweek in het teken van entertainment staat, wilden we jullie deze nieuwe games niet onthouden. Bekijk ze hier.

Games in de aanbieding

Red Dead Redemption 2 voor PC, Chivalry 2 voor Playstation 4 en 5, Mafia: Definitive Edition voor Playstation 4, Lumo voor de Nintendo Switch. Heb jij deze games nog niet? Dan is het met de sale de perfecte tijd om deze games te kopen!

Het is themaweek op Androidworld

Deze week staat Androidworld in het teken van de themaweek Entertainment en deze video is daar onderdeel van. Heb jij een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens deze themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel (check ook onze Android-app). Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Entertainment-week: Games in de aanbieding
Lees meer over:
Entertainment Themaweek IGN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties