Dit zijn de nieuwe Android-games in de Google Play Store week 45

Dit zijn de nieuwe Android-games in de Google Play Store week 45

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Legends TD

Het nieuwe Legends TD is een towerdefense-game, waarin je het moet opnemen tegen hordes vijanden. Bouw de juiste units en gebouwen en voorzie deze van upgrades waar nodig. Volledig gratis te downloaden en spelen, maar wel met optionele in-app-aankopen.

Skyhill

Skyhill is via onderstaande button aan te schaffen voor € 2,99 en terwijl jij in je penthouse aanwezig bent en de nucleaire bommen vallen, blijf je leven. Daarna is het vechten voor je leven in een turnbased game, waarin je gemuteerden moet omleggen en voorraden moet zien op te slaan. Overleef jij de chaos?

InterLOGIC

InterLOGIC is een gratis puzzelgame, waarin je blokjes van dezelfde kleur tegen elkaar moet drukken om zo combinaties te maken en te zorgen dat ze verdwijnen. Tientallen levels, minimalistisch design, oldskool geluid en meer, moeten zorgen voor uren spelplezier en dat ook nog eens geheel gratis.

Nyheim

In dit digitale bordspel draait het om een wereld die volledig verwoest is en jij moet ervoor zorgen dat een steeds groter wordende rattenplaag niet de gehele stad verwoest. Help jij Nyheim er weer op of is dat nutteloos? De game kost eenmalig € 3,99 en is via onderstaande button aan te schaffen.

Ander gamenieuws van deze week

Dagelijkse Pokémon GO-bonussen

Een eerder genoemde update van Niantic is deze week daadwerkelijk uitgerold. Zo krijg je als fanatieke Pokémon GO-speler dagelijkse bonussen bij het vangen van Pokémon of bezoeken van Pokéstops.

Meer over deze update lees je hier

Hitman met een kruisboog

Ter ere van Halloween is er een update uitgebracht voor Hitman Sniper, die verschillende nieuwe sessies heeft gebracht. Ook is het mogelijk om tot het eind van deze maand een speciaal wapen te gebruiken. Deze gemodificeerde kruisboog laat Agent 47 tegenstanders op nieuwe manieren uitschakelen.

Alles over deze speciale kruisboog en meer lees je hier

The Trail gelanceerd

Als pionier op ontdekkingsreis door het ruige achterland, dat kan in The Trail, dat eerder deze week werd gelanceerd.

Meer info over deze must-have vind je hier

3x Kakuro met elkaar vergeleken

Kakuropuzzels staan bekend om hun complexiteit en ook moet je kunnen hoofdrekenen. Wij hebben er afgelopen week drie met elkaar vergeleken en de voor- en nadelen van elke game voor je op een rijtje gezet.

Meer over deze vergelijking vind je hier

Dribbelen, passen en scoren maar

Football Manager Touch 2017 is de Play Store in geschoten en biedt weer heel wat verfijning ten opzichte van de game van vorig jaar. Met een aanschafprijs van € 19,99 is de game zeker niet goedkoop, maar FMT-spelers weten wat ze daarvoor terugkrijgen.

Meer over deze game vind je hier

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk