Diablo Immortal niet naar Nederland: zo download je de game

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De bekende Diablo-serie van rpg-spellen is uit op Android en iOS. Behalve in Nederland en België en Nederland dan en dat zonder dat de ontwikkelaar Blizzard daar een verklaring voor geeft. Wij leggen uit hoe je de game alsnog veilig op je telefoon installeert.

Diablo Immortal installeren

Vier jaar, zolang hebben fans van de Diablo-games ernaar uitgekeken. Diablo Immortal, de eerste mobiele game uit de serie is nu eindelijk verschenen voor Android en iOS, maar het spel is niet in de Nederlandse en Belgische Play Store te vinden, dat weet IGN Benelux.

Gelukkig hoef je deze game niet te missen, want je kan hem nog altijd via een APK-bundel op je telefoon installeren, ook wel 'sideloaden' genoemd. Die APK-bundel download je van een andere bron dan de Google Play Store en in onderstaand stappenplan gebruiken we het betrouwbare APK Mirror en de APK Mirror Installer:

 1. Eerst installeren we de APK Mirror Installer in de Play Store, benodigd om appbundels te installeren
 2. Druk op Installeren en daarna Openen
 3. Kies of je al dan niet relevante reclame wil zien en druk op Agree
 4. Zoek de laatste versie van Diablo Immortal via APK Mirror met je browser Download APK Bundle
 5. Het is een download van meer dan 2 GB, dus dat kan even duren
 6. Druk in de melding Bestand gedownload op Openen
 7. Kies Toestaan in de APK Mirror Installer en wacht tot de app de APK-bundel heeft uitgepakt
 8. Na een tijdje kies je Watch ad and install app
 9. Geef APK Mirror Installer  de toestemming om apps uit onbekende bron te installeren. Zet de schakelaar aan en ga één stap terug
 10. Een advertentie verschijnt. Druk daarna rechtsboven op het kruisje
 11. Laat APK Mirror Installer de installatie voltooien en ook dat zal even duren
 12. Druk uiteindelijk op Installeren
 13. Kies Open app
Diablo Immortal

Diablo Immortal

Diablo Immortal is de eerste game uit de bekende Diablo-reeks van ontwikkelaar Blizzard. Het verhaal van Diablo Immortal vindt plaats tussen de gebeurtenissen van de ..

Duivelse game

In Diablo Immortal kan je zelf een personage maken die dan met zijn magische krachten golven aan vijanden trotseert. Meestal bevindt je je in duivelse werelden en vechten doe je met interface die is aangepast voor aanraakschermen. Ontwikkelaar Blizzard heeft al verklaard dat er regelmatig nieuwe content aan de game zal worden toegevoegd: denk aan nieuwe verhaallijnen, personages en werelden.

We zien ook steeds vaker dat bekende games voor console of pc ook een mobiele variant krijgen. Een voorbeeld is het recente Rocket League Sideswype die eind vorig jaar is gelanceerd. Eerder kreeg ook League of Legends een mobiele variant en er zijn ook al tal van Pokémon-games in de Play Store. De laatste toevoeging is het uitstekende Pokémon Unite.

Als je Diablo Immortal via APK Mirror installeert, let er dan op dat je regelmatig zelf controleert of er nieuwe versies beschikbaar zijn. Die installeer je dan als update op je telefoon volgens dezelfde methode. Ga jij Diablo Immortal op je telefoon proberen? Misschien ben jij al langer een fan van deze gamereeks? Laat het ons weten in de reacties.

Wil je op de hoogte blijven van de beste games voor Android? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk