Deus Ex GO in de aanbieding met 60% korting

Deus Ex GO in de aanbieding met 60% korting

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

GO, GO, GO

We kennen Hitman GO al een tijdje, de bekende snipergame van Square Enix, waarin je met de bekende Hitman 47 allerlei mensen moet uitschakelen en missies moet klaren. De tweede GO-game die werd gelanceerd is die met Lara Croft in de hoofdrol en Deus Ex GO is ook alweer enkele weken geleden uitgebracht.

In die game herken je ook weer gelijk de pionnen-speelstijl net als bij de andere GO-games, maar in dit cyberpunkavontuur heb je wel wat meer keuze. Zo kun je kiezen om missies te klaren met grof geweld of juist te kiezen voor sluipwerk en stealth. Je speelt als Adam Jensen die wat meer te weten wil komen over een plot van terroristen. Let op drones en turrets, maar ook op laserstralen, robots en andere vijanden, want anders kom je de tientallen levels nooit door. Jij kiest er dus voor of je op je tenen rondsluipt of de strijd aangaat met veel geweld.

Beschikbaarheid

Normaal kost Deus Ex GO € 4,99, maar de game is nu tijdelijk aan te schaffen met 60% korting, waardoor je € 1,99 moet betalen. Het is ook mogelijk om in-app-aanwijzingen te kopen, maar dat is optioneel. Android 4.2 is benodigd om het spel te kunnen installeren en ook moet je zorgen voor zo'n 125MB vrije ruimte op je device.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk