Cyberpunk 2077: volg vandaag om 20:00 uur de vierde livestream

Cyberpunk 2077: volg vandaag om 20:00 uur de vierde livestream

Onze zustersite PlayStadia.nl speelt de langverwachte actiegame Cyberpunk 2077 in een nieuwe reeks op YouTube. Vandaag kan je vanaf 20:00 uur live de vierde aflevering zien.

Cyperpunk 2077

Cyberpunk 2077 werd maar liefst acht jaar geleden aangekondigd, maar nu is hij eindelijk te spelen op Stadia. Achter dit spel zitten de ontwikkelaars van de populaire rpg-game The Witcher 3. Dit keer belanden we niet in een mystieke, middeleeuwse setting, maar wel de toekomst waar megabedrijven het voor het zeggen hebben en de consumptiemaatschappij uit de hand loopt.

Vorige week gingen we op gevaarlijke missie en infiltreerden we in de gebouwen van de megacorporatie Arasaka. Alles liep vervolgens in het het honderd toen in het midden van onze diefstal plots bedrijfsleider van Arasaka werd vermoord. We schieten ons dus een weg naar buiten.

Volg de vierde livestream

Je kan vandaag om 20:00 uur weer op YouTube terecht voor het vervolg van onze Cyberpunk-livestream. Ditmaal zetten gezinnen de kerstboom buiten in de vele huiskamers van Night City. Volg vanaf 20:00 uur onze vierde livestream op YouTube. Heb je de eerdere afleveringen gemist, dan kan je die hier terugkijken.

Abonneer je meteen op het YouTube-kanaal van PlayStadia en zet de herinneringen aan, zodat je op tijd een melding krijgt zodra livestream begint. Het laatste nieuws over Cyberpunk 2077 en andere Stadia-games ontdek je op PlayStadia.nl. Discussiëren over Stadia kan in onze gezellige PlayStadia-groep op Facebook.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties