Naar content
Trending apps
 • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

 • Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
 • Fortnite

 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
 • POCO X3

 • Google Pixel 5

 • Google Pixel 4a

 • OnePlus Nord

 • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Bubble Witch Saga 2 - tips inclusief gratis extra levens

· 12 juli 2014

Bubble Witch Saga 2 is een spel van de makers van Candy Crush en is enorm populair. Om deze bubbleshooter goed door te komen hebben wij een aantal tips en trucs voor je op een rij gezet (inclusief extra levens).

Bubble Witch Saga 2

Bubble Witch Saga 2 is een bubbleshooter, beschikbaar voor zowel Android als iOS. De eerste versie van dit spel was al enorm populair en is ook erg veel gespeeld. De opvolger, Bubble Witch Saga 2, ziet er net iets beter uit en de gameplay verloopt soepeler. Simpel gezegd is het de bedoeling om setjes van drie of meer bellen te maken, zodat deze verdwijnen. Jij schiet gekleurde bellen af die moeten matchen met de bubbels boven in beeld. Dit klinkt erg eenvoudig, maar soms komt er net de verkeerde kleur, of schiet je er net naast waardoor de boel weer geblokkeerd wordt in deze verslavende game.

(Gratis) extra levens

In Bubble Witch Saga 2 beschik je standaard over vijf levens en elke keer als je een level niet haalt (de bubbels zijn op), dan gaat er een leven af. Levens bouwen zich ook weer op: elk half uur dat verstrijkt, krijg je er een nieuw leven bij. Maar ben je net lekker aan het spelen, zijn 'ineens' je levens op. Er is een aantal manieren om aan levens te komen:

→ Geduld, elk half uur een nieuw leven

→ Facebook, val je vrienden lastig, zij kunnen je extra levens bezorgen (en andersom), hou er rekening mee dat dit gedeeld wordt op je persoonlijke Facebook-pagina en dus te zien is voor je vrienden.

→ Koop nieuwe levens. In Bubble Witch Saga 2 is het mogelijk via een in-app-aankoop extra levens of power-ups aan te schaffen, maar dat kan een dure hobby worden.

→ Speel een beetje vals en ontvang elke keer weer vijf extra levens, dit doe je zo:

Open op je smartphone of tablet de instellingen, navigeer naar de tijd-instellingen en vink zonodig het automatisch aanpassen hiervan uit. Vervolgens zet je de klok drie uur vooruit. Nadat dit opgeslagen is, open je Bubble Witch Saga 2 en je zult zien dat het maximaal aantal levens van vijf weer beschikbaar is. Ga vervolgens weer naar de instellingen en zet de tijd weer terug. Zo voorkom je dat je je verslaapt de dag erna, of er andere zaken mislopen. Een simpel trucje dat zorgt voor extra gratis levens in Bubble Witch Saga 2 en werkt bijvoorbeeld ook met Candy Crush.

→ Candy Crush Saga: 3 tips inclusief gratis levens

Gameplay-tips 

Tijdens het spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk bubbels in één keer af te schieten en er zijn hier een aantal handige tips voor. Hoe voor de hand liggend ook, ze helpen je sneller verder te komen in Bubble Witch Saga 2.

Mik hoog

Door zo hoog mogelijk combinaties te maken, vallen vaak alles bubbels die eronder hangen in één keer er vanaf, op deze manier kom je sneller bij de bovenste laag, die uiteindelijk nodig is om het level uit te spelen.

Let op kleur volgende bubbel

Onderaan het veld is te zien welke kleur bubbel er geschoten wordt, maar ook de volgende is al zichtbaar. Naast het feit dat het soms handig kan zijn om te wisselen, kijk ook altijd even naar de volgende kleur. Een weloverwogen keuze waar te schieten en rekening houden met de volgende kleur, kan resulteren in het sneller uitspelen van een level bij Bubble Witch Saga 2.

Maak combinaties bij elk schot

Probeer bij elke afgevuurde bubble een combinatie te maken. Hierdoor vallen er kleine spinnetjes naar beneden die er weer voor zorgen dat je extra punten kunt verdienen als deze geraakt worden. Schiet je na een aantal keren mis, dan verdwijnen deze ook weer. Probeer dus met elk schot een set van drie of meer te maken.

Ga spaarzaam om met power-ups

Gedurende de game ontvang je meerdere gratis power-ups, ga hier goed mee om en gebruik ze vooral niet direct. Op een later moment, als je echt vastzit, komen deze veel beter van pas. Het aanschaffen van nieuwe power-ups in Bubble Witch Saga 2 gaat vaak met echt geld en het zou zonde zijn als je de exemplaren die je gratis krijgt te snel uitgeeft.

Met deze tips voor Bubble Witch Saga 2 is het makkelijker om de game tot een goed einde te brengen, alhoewel je onderweg nog vele uitdagingen tegen zult komen. Kom je een level echt niet door, leg het dan even aan de kant en probeer het later nog eens, een frisse blik wil wel eens helpen.

Download Bubble Witch Saga 2

Download Bubble Witch Saga 2 voor Android gratis door op onderstaande button te klikken. Zoals aangegeven is de game gratis, maar zijn er wel in-app-aankopen mogelijk voor bijvoorbeeld extra levens of power-ups.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (11)
Bezig met laden van reacties...