Waan je een beruchte crystal meth-producent in de Breaking Bad-game

Waan je een beruchte crystal meth-producent in de Breaking Bad-game

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Breaking Bad

Het is bijna 11 jaar geleden dat de door kanker geteisterde scheikundedocent Walter White (Bryan Cranston) voor het eerst besloot om met ex-student Jesse Pinkman (Aaron Paul) een noodlottig samenwerkingsverband aan te gaan om gezamenlijk crystal meth te maken. Gezien de grote populariteit van de serie en met name bepaalde karakters, zoals Saul Goodman (Bob Odenkirk), werd er in 2015 een spin-offserie geïntroduceerd: Better Call Saul. Naast dat is er in het afgelopen decennium weinig gedaan om de liefhebbers te trakteren op meer Breaking Bad-amusement, maar met de aankondiging van een Breaking Bad-game vandaag heeft iedereen weer wat om naar uit te kijken.

Breaking Bad

Sony Pictures Television

Game

Binnenkort zal Breaking Bad: Criminal Elements de fans een nieuwe manier bieden om opnieuw te genieten van de serie op een compleet onbekende manier. Criminal Elements wordt een gratis te spelen mobiele game van uitgever FTX Games en ontwikkelaar Plamee. Het strategiegerichte spel zal spelers persoonlijk laten kennismaken met de onderwereld van Vince Gilligan’s meeslepende en sfeervolle universum.

Gilligan had het volgende te zeggen in een verklaring bij de aankondiging van het spel: "[FTX Games] geeft net zoveel om details als ons creatieve team, en ik ben zeer onder de indruk van hun toewijding om een ​​authentieke uitbreiding van het verhaalverhalenuniversum te bouwen. Ik denk dat dit een leuke ervaring voor fans zal zijn om op een geheel nieuwe manier met personages uit Breaking Bad te communiceren."

Breaking Bad

Sony Pictures Television

Naast Walt en Jesse zullen ook fan-favorieten Gus Fring, Saul Goodman en Mike Ehrmantraut aanwezig zijn in de game. Spelers zullen interactie hebben met deze bekende gezichten, terwijl ze proberen een criminele operatie op te bouwen à la Heisenberg. De gameplay-specificaties worden strenger bewaakt dan Walt's blue meth-recept, maar de officiële beschrijving van Criminal Elements verwijst naar fans die morele dilemma's en wispelturige persoonlijkheden voorgeschoteld krijgen, terwijl ze hun illegale handeltje in controle moeten houden.

Breaking Bad: Criminal Elements zal later in 2019 lanceren, maar je kunt hieronder alvast een kort aankondigingsfilmpje van de game bekijken. Zie je de video niet? Dan kun je hem ook hier bekijken.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk