Asphalt 9: Legends nu beschikbaar in de Play Store

Asphalt 9: Legends nu beschikbaar in de Play Store

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Asphalt 9: Legends

Gameloft beschikt over één van de meest gespeelde racegames voor smartphones. Deze game heet Asphalt en is nu alweer aan zijn negende versie toe: Asphalt 9: Legends. Deze game is vanaf nu de downloaden en heeft weer genoeg nieuwe mogelijkheden om je uren te vermaken.

Asphalt 9

Wederom beschikt dit spel over hele mooie HDR-beelden waarmee je jezelf onderdompelt in de racewereld. In het spel kun je meer dan vijftig auto's verzamelen die door de makers van Gameloft zelf geselecteerd zijn. Deze auto's kun je zelf aanpassen wat betreft kleur en materiaal. Zo kun je de kleur van de auto, de velgen maar ook van de remklauwen aanpassen. Je kunt racen over meer dan 70 verschillende tracks van de Verenigde Staten tot de Himalaya waar je ook nog eens aardverschuivingen tegen kan komen. Via het scherm kun je je route kiezen, driften en een 360-graden-draai maken.

Asphalt 9

Je kunt in Career-modus racen en jezelf tot een legende in het spel spelen door de 60 seizoenen en 800 races te voltooien. Niets leuker dan racen tegen anderen en dat kan tot en met 7 spelers in de verschillende divisies van de World Series Multiplayer-modus. TouchDrive is een nieuwe besturing dat het sturen stroomlijnt en makkelijker maakt zodat spelers zich kunnen concentreren op het allerbelangrijkste in deze game, het racen. Je kunt ook overschakelen naar handmatige bediening (kantelen of tikken om te sturen) en leren rijden als een professionele asfalt-racer.

Asphalt 9

Voor het eerst kun je in een Asphalt-game met een Club-functie je eigen community van gelijkgestemde racers creëren. Je kunt samenwerken met de leden van de groep om Milestone-beloningen te ontgrendelen en te stijgen in het Club-klassement.

Beschikbaarheid

Deze nieuwe editie van Asphalt is vanaf nu te downloaden vanuit de Google Play Store. Je kunt ons ook joinen in onze club toepasselijk genaamd 'Androidworld.' Waarschuwen jullie Max even?

0 reacties

Games

Dit vind je misschien ook leuk