80 nieuwe Pokémon nu beschikbaar in Pokémon GO!

80 nieuwe Pokémon nu beschikbaar in Pokémon GO!

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Update Pokémon GO

Vannacht is de update met onder andere 80 nieuwe Pokémon voor de iOS- en de Androidversie begonnen. Pokémon GO met versienummer 0.57.2 bevat nu onder de nieuwe Pokémon Togepi en Wobuffet bekend van de Game Boy-games Pokémon Gold en Silver. Ook zijn er mannetjes- en vrouwtjes-Pokémon toegevoegd en zijn de aanvalstechnieken veranderd.

Nieuwe gameplay en besjes

Het vangen van Pokémon in het wild is veranderd, de Pokémon reageren namelijk anders. Ook zijn er nieuwe besjes te vinden bij de PokéStops, Nanab en Pinap. Met de eerste worden Pokémon langzamer, waardoor ze makkelijker te vangen zijn. De tweede bes verdubbelt je Candy die je de eerstvolgende keer krijgt als je een Pokémon vangt.

Er zijn nu ook baby-Pokémon in het wild te vangen, hiervoor hoef je dus niet meer een ei uit te broeden. Je persoonlijke avatar kun nu nog persoonlijker worden door het aan te kleden met verschillende hoeden, shirts, broeken en meer. Ook is er een nachtmodus, nieuwe muziek tijdens het aanvallen en de gebruikelijke bugfixes.

Daarnaast is de verwachting dat de mogelijkheid om Pokémon te ruilen nu eindelijk snel beschikbaar komt. Hoe dit precies in zijn werk zal gaan binnen de app is nog niet helemaal duidelijk, maar zal de toekomst moeten uitwijzen.

Pokémon GO downloaden

De langverwachte en grote update met veel nieuwe Pokémon en de bovenstaande nieuwe mogelijkheden is nu beschikbaar in de Play Store. Wil je Pokémon GO ook eens proberen? De game kan via onderstaande knop geïnstalleerd worden.

Bron: Pokémon

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk