4 nieuwe Android-games in de Google Play Store week 2

4 nieuwe Android-games in de Google Play Store week 2

Hunter Koppen

door Hunter Koppen

Laatst geüpdatet

Pocket Mortys

Pocket Mortys is een Pokemon kloon dat zich afspeelt in het universum van Rick and Morty. Je speelt als Rick en je “Pokémon” is Morty, op het moment dat je een andere dimensie in gaat moet je vechten tegen andere Ricks om badges te verdienen zodat je uiteindelijk de slechtste en sterkste Rick kan verslaan en je weer terug naar je eigen wereld kan gaan. Het spel is al hilarisch als je de serie niet kent en is zeker een aanrader als je de oude Pokemon games ook leuk vond.

Get it on Google Play

Super Bit Adventure

Super Bit Adventure is een avontuurlijke RPS waarbij je door dungeons heen moet spelen terwijl je spullen en geld verzamelt waardoor je steeds sterker wordt en verder kan komen. Je vecht tegen een hele hoop monsters in de kerkers en je moet flink snel klikken om goed aan te vallen. De game is zeker niet de mooiste, maar het is ontzettend verslavend omdat je sterker wil worden en zo snel doodgaan als de eerste keer wil je vast en zeker niet meer. Succes!

Get it on Google Play

Star Trek Timelines

In deze Star Trek-RPG, Star Trek Timelines, begin je met Captain Kirk en Spock op een schip en moet je tegen de Romulans vechten. Hier leer je hoe je gevechten aangaat in de ruimte met je eigen schip, waarbij je de verschillende bekende personen kan activeren om het gevecht te winnen. Hierna land je op een planeet waar je leert hoe je missies uitspeelt. Door dit goed te doen krijg je meer levels en word je sterker. Zo ga je door allerlei levels heen terwijl je verschillende keuzes zelf moet maken, spacey.

Get it on Google Play

Bleach Brave Souls

In Brave Souls volg je het verhaal van Bleach vanaf het moment dat Ichigo Rukia ontmoet. In het spel kan je als verschillende karakters spelen die allemaal hun eigen vechtskills hebben. Het vechtsysteem is voornamelijk hack & slash waarbij je slim gebruik moet maken van je cooldowns. De verschillende personages kan je levelen en regelmatig krijg je verschillende keuzes om ze sterker te maken zodat jouw team (dat uit 3 personages bestaat) goed op elkaar aansluiten.

Get it on Google Play

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk