4 nieuwe Android-games in de Google Play Store week 1

4 nieuwe Android-games in de Google Play Store week 1

Hunter Koppen

door Hunter Koppen

Laatst geüpdatet

Age of Wushu Dynasty

Age of Wushu Dynasty is de mobiele versie van de PC MMORPG Age of Wushu. De game ziet er gelikt uit en de moves zijn ook zeer fancy. Deze zijn gebaseerd op 4 verschillende martial arts scholen die je een vechtstijl aanleren. Denk daarbij aan vechten met een staff of met messen. De game is zeer mobile friendly, je hoeft bijvoorbeeld niet te button mashen om een auto-attack te doen en ook de quests duren geen uren. Verder zitten vrijwel alle MMORPG-elementen in de game verwerkt. Ben je nog op zoek naar een leuke MMO op de mobiel, zoek dan niet verder en druk op onderstaande knop.

Get it on Google Play

Don’t Screw Up!

Don’t Screw Up! is een game die je precies vertelt wat je moet doen. Binnen een bepaalde tijd moet je bijvoorbeeld 3x op het scherm tikken of swipen, maar dit weten ze steeds moeilijker te maken door variaties te gebruiken en de tijd korter te laten worden. Een soort van Simon Says dus. De applicatie is ook goed in je beledigen, zo staat er als je niet je score verbeterd “You set a score, now beat it like your dad did to your face”. Gelukkig begint de game makkelijk zodat je er een gevoel voor kan krijgen, maar pittig wordt het wel.

Get it on Google Play

Defenders 2

Je kent het genrea tower defense vast wel. Er zijn veel verschillende games die dit concept toepassen en ook Defenders 2, de opvolger van de populaire game Defenders, maakt hier weer gebruik van. Het mooie van deze nieuwe game is dat het er erg gelikt uitziet en je ontzettend veel keuze hebt. De strategie die bij tower defense-games komt kijken zit ook hier weer in en ik raad de game zeker aan om even uit te proberen als dit concept je aanspreekt.

Get it on Google Play

Swap

Swap is een simpel spel waar je zeker even wat oefening voor nodig hebt. Ik merkte al snel dat mijn brein het niet bij kon houden de eerste keer. In het spel heb je 2 personages waar je mee speelt. De bedoeling is dat het juiste personage het juiste sterretje oppakt terwijl deze voorbij komen. Dit doe je door ze op de juiste manier heen en weer te “swappen”. Uiteraard wordt het steeds moeilijker gemaakt door obstakels en specials die je op wil pakken. De game zelf is ook niet zo zwaar dus als je hem even wil uitproberen dan kan dat makkelijk door deze via onderstaande knop te downloaden.

Get it on Google Play

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Games

Dit vind je misschien ook leuk