Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 20 euro kosten

Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 20 euro kosten

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Doe jij dit jaar met je familie aan Secret Santa? Dat is een spelletje waarbij je een cadeau koopt voor een willekeurige persoon en met een afgesproken bedrag. Wij helpen je uit de nood zodat je iets leuks en origineel kan schenken. Dit zijn pakjes van zo'n 20 euro.

1. Samsung Galaxy SmartTag

Deze werkt vooral goed als je met Secret Santa een naam hebt getrokken van een persoon die je goed kent. Wanneer je weet dat bijvoorbeeld je oom of nichtje erg vergeetachtig is, dan kan je die persoon een handje helpen met een Samsung SmartTag.

Je kan dat accessoire overal aan bevestigen en vervolgens kan je een verloren voorwerp terugvinden met behulp van je telefoon. Bevindt het zich buiten bluetooth-bereik, dan kan je het nog altijd op kaart vinden, want een netwerk van miljoenen Samsung-smartphones wereldwijd helpt je zoeken.

Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 20 euro kosten

2. Bluetooth-hoofdband en slaapmasker

Soms is het moeilijk om de slaap te vatten en dan een slaapmasker met ingebouwde oortjes echt helpen. Je streamt dan vanaf je telefoon natuurgeluiden of rustgevende muziek naar de hoofdband en zo ga je sneller naar dromenland. Anderzijds is de de hoofdband ook ideaal voor wanneer je vroeger dan je partner wakker wordt en wat wil genieten van muziek of een leuke podcast in bed.

  • Bluetooth-hoofdband en slaapmaskerAmazon.nl - 19,99 euro
Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 20 euro kosten

3. Lencent bluetooth FM transmitter

Weet je zeker dat de persoon voor wie je een cadeau koopt geen auto heeft met een degelijke mediaspeler? In dat geval is een FM transmitter met bluetooth een erg mooie oplossing.

Je streamt namelijk op je telefoon een afspeellijst, terwijl hij via bluetooth verbindt met de fm transmitter, die in de 12V adapter is geplugd. Vervolgens gebruik je de autoradio om naar de juiste FM-frequentie te gaan en je hoort dan je muziek door de boxen van de auto.

  • Lencent bluetooth FM transmitterAmazon.nl - 18,99 euro
Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 20 euro kosten

4. Xiaomi Mi LCD Schrijftablet

Heb je een familielid die graag tekent, of zoek je iets dat altijd goed zal werken bij kinderen? In dat geval kan je zeker de Xiaomi Mi LCD Schrijftablet overwegen. Het is een grote 13,5 inch tablet waarop je kan schetsen met behulp van meegeleverde pennetje. Met de knop kan je alles op beeld wissen en hij heeft een meegeleverde batterij die een jaar meegaat.

De Mi LCD Schrijftablet is ook ideaal voor wie graag een spelletje Pictionary met vrienden speelt en je kan hem daarvoor al meteen gebruiken op het kerstfeestje.

Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 20 euro kosten

5. Ugreen tablethouder voor in de auto

Geef je een cadeau aan een persoon die jonge kinderen heeft? De Ugreen tablethouder komt altijd van pas om lange autoritten te overbruggen, bijvoorbeeld op weg naar een skiverblijf of tijdens een roadtrip in de zomervakantie. Je bevestigt de universele houder aan een hoofdsteun en vervolgens kan je een leuke Disney-film afspelen voor onderweg. Hij werkt voor alle tablets tot 12,9 inch.

  • Ugreen tablethouderAmazon.nl - 18,99 euro
Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 20 euro kosten

6. Livacasa Kabel Organiser Tas

En dit nog zo'n handig hulpmiddel voor tijdens een reis of vakantie. Je hoeft niet langer een doos of tas met je mee te nemen die een wirwar bevat van opladers, oortjes en anderen elektronische accessoires. In de plaats heb je deze tas die uit verschillende hokjes bestaat om meer orde en overzicht te bewaren. Je kan ook zelf de grootte van elk vak bepalen. Het is handig voor wie geregeld reist: privé of zakelijk.

  • Livacasa Kabel Organiser TasAmazon.nl - 18,99 euro
Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 20 euro kosten

Gerelateerde artikelen

7. Samsung UV Sterilisator

Heb je de naam getrokken van iemand die erg gesteld is op hygiëne? In dat geval zal de Samsung UV Sterilisator die persoon een beter gevoel geven. Een zonnebril, oortjes, een telefoon of mondkapje: alles wat erin past maakt hij bacterievrij door Uv-stralen. Verder kan hij ook dienen als een powerbank die je telefoon draadloos oplaadt.

  • Samsung UV SterilisatorMediaMarkt - 19,99 euro
Secret Santa: 7 leuke gadgets voor kerst die 20 euro kosten

Kijk jij ernaar uit om iets leuks te kopen voor Secret Santa? Of misschien vind je het juist heel moeilijk, bijvoorbeeld wanneer je een naam hebt getrokken van iemand die je niet zo goed kent. Hopelijk hebben de bovenstaande producten wel voor een dosis inspiratie gezorgd. Ken jij nog leuke gadgets voor rond de 20 euro? Laat het ons weten in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk