4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 37)

4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 37)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen. We selecteren vier coole gadgets: van een extra compacte stofzuiger en luchtblazer in één, tot een plantenhulpje en een betaalbare waterbestendige tv voor buiten.

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product, en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen.

1. Delux PockCombo - draagbaar toetsenbord en muis

Voor wie is het?

Voor wie vaak met zijn tablet reist

Wat is het?

We geven toe, een draadloze muis en toetsenbord zijn helemaal niets nieuws, maar de vorm waarin deze accessoires worden gepresenteerd met de Delux PockCombo is erg interessant. De twee accessoires zien er op het eerste gezicht uit als een notitieboekje, tot je ze uitvouwt. Dan heb je een toetsenbord, een muis en een muismat in een.

De muis heeft een slim uitschuifbaar design en kan ook eens werken als een laserpen voor bij presentaties. Anderzijds kan je de muismat ook gebruiken als een tablethouder. De Delux PockCombo verbindt met tablets en smartphones, en je kan de accessoires gedurende 20 uur gebruiken. Vervolgens laad je ze op via usb-c.

  • Delux PockCombo - Kickstarter - 44,15 euro inc. verzending - verwacht in november 2022

- Lees verder onder de gif's -

4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 37) 4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 37)

2. Flora - eerste hulp bij planten

Voor wie is het?

Voor wie eigenlijk beter plastic planten zou kopen

Wat is het?

Planten zijn complexe organismen met complexe noden zoals water en zonlicht. Ze succesvol in leven houden, is niet voor iedereen eenvoudig. Als zelfs je cactussen en verplanten alle hoop opgeven, dan is er misschien nog de Flora als laatste redmiddel.

Je stopt hem samen met je plant in de pot en vervolgens verbind je hem met de bijhorende app. Daarna krijg je suggesties over de verzorging van jouw plantensoort. De Flora houdt daarbij rekening met onder andere de temperatuur in de kamer, de grootte van de pot en het type potgrond.

Uiteraard moet je je planten nog steeds zelf water geven, maar de Flora schreeuwt om aandacht met zijn LED-licht en via meldingen in de app. Na twee maanden moet je je Flora even opladen. En zelfs als je planten het nog niet zouden overleven, dan is de kans groot dat de Flora het wel haalt. Hij is namelijk IP65 stof- en waterbestendig.

  • Flora - Kickstarter - 79,34 euro inc. verzending - verwacht in december 2022

3. Deck Pro QLED - tv voor buiten

Voor wie is het?

Voor wie zondag op het terras met een biertje in de hand wil kijken naar het wielrennen of Formule 1

Wat is het?

Samsung heeft met zijn 55 inch The Terrace al een waterbestendige televisie aangekondigd die je buiten kan gebruiken. Alleen vinden de makers van de Deck Pro QLED dat ze een beter apparaat kunnen maken en voor een lagere prijs.

De Deck Pro QLED meet eveneens 55 inch en werkt met een 4K-resolutie. Het apparaat belooft goed te zichtbaar te zijn vanuit een brede kijkhoek. Net als de Samsung is hij ook IP55-waterbestendig, en hij kan dus een regenbui verdragen.

Waar hij het verschil wil maken is met zijn speciale coating die hem beschermt tegen krassen. Verder heeft ook het moederbord extra bescherming gekregen. De Deck Pro kost bijna de helft van The Terrace en hij heeft ook optionele accessoires, zoals een waterbestendige soundbar een een muurbeugel.

  • Deck Pro QLED - IndieGoGo - 2004 euro inc. verzending - verwacht in september 2022
4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 37)

4. The Most Powerful 5-in-1 Vacuum Cleaner - wat de naam zegt

Voor wie is het?

Voor wie een compacte oplossing kan gebruiken om op tal van plaatsen zijn puinhoop op te ruimen

Wat is het?

Stofzuigers zijn niet meteen de meest spannende producten, en deze heeft ook geen spannende naam. Maar toch is het een handig product. Het is een stofzuiger die zowel op de grootste als kleinste plaatsen kan werken dankzij zijn opzetstukken. Daarnaast heeft hij ook een blaasfunctie en kan dus ook de drijvende flamingo van je zwembad opblazen.

De kern van het product is een krachtige motor met een draaisnelheid van 50000 toeren per minuut. De stofzuiger weegt maar iets meer dan een Galaxy Z Fold 4, en kan 30 minuten worden gebruikt.

  • The Most Powerful 5-in-1 Vacuum Cleaner - Kickstarter - 78,26 euro inc. verzending - verwacht in september 2022

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Wat vind jij van de bovenstaande producten? Heb jij al wel eens producten besteld via crowdfunding? Heeft dat tot positieve ervaringen geleid of waren er ook teleurstellingen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste coole gadgets? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk