4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 23)

4 coolste gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 23)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen. We selecteren vier coole gadgets: van een powerbank die altijd is opgeladen tot een balpen met 10 functies.

De vier coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product, en vervolgens kan jij de voortgang opvolgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. TAU - Powerbank die altijd is opgeladen
Voor wie is het?

Voor wie als de dood is voor een lege accu

Wat is het?

TAU is een compacte powerbank die je met je meeneemt in de vorm van een sleutelhanger. Het mooie is dat hij altijd is opgeladen, want wanneer je thuis komt, schuif je hem aan de muur in zijn dock dat met netstroom is verbonden. Moet je weg, dan grijp je automatisch je sleutelbos en dus ook de TAU. De accu heeft een 1.400 mAh capaciteit: ruim voldoende om je in noodgevallen te helpen.

 • TAU - IndieGoGo - 32 euro inc. verzending - nu beschikbaar
De TAU met zijn dock

De TAU met zijn dock

2. Multak - Pen met 10 functies
Voor wie is het?

Voor wie graag in elke situatie op alles is voorbereid

Wat is het?

We kennen allemaal het Zwitserse zakmes, maar deze zou je eigenlijk de 'Zwitserse balpen' kunnen noemen. Hij heeft de grootte van een pen, maar hij bestaat uit 10 verschillende tools in één. De Multak is eigenlijk een:

 1. Pen
 2. Mesje
 3. Flesopener
 4. Zaklamp
 5. Glasbreker voor noodgevallen
 6. Platte schroevendraaier
 7. Kruisschroevendraaier
 8. Een Combinatiesleutel
 9. Fluitje
 10. Kompas
 • Multak - Kickstarter - 37,82 euro inc. verzending - verwacht augustus 2022
Alle functies van de Multak

Alle functies van de Multak

3. RETECK - Magnetische telefoonhouder voor in de auto
Voor wie is het?

Voor wie zijn telefoon gebruikt in de auto voor muziekbediening of navigatie

Wat is het?

Android-telefoons kunnen een enorme meerwaarde zijn in de auto. Je gebruikt Waze of Google Maps voor navigatie en in deze apps zitten ook de populairste muziekdiensten geïntegreerd. De RETECK is een magnetische telefoonhouder en draadloze oplader voor in de auto.

Je hoef hem niet vast te plakken, want door het gekozen materiaal blijft hij op zijn plaats. Je bevestigt je telefoon magnetisch aan het accessoire en verder kan je de juiste hoek kiezen waarin je je telefoon wil kantelen. Via de 12V-stekker zet je de 15W draadloze oplader aan het werk. Je kan de RETECK ook gebruiken om je telefoon thuis op te laden

 • RETECK - Kickstarter - 42,65 euro inc. verzending - verwacht in augustus 2022

Introductievideo van de RETECK

4. Penna - bluetooth-toetsenbord met typemachine-look
Voor wie is het?

Voor wie een eyecather van een draadloos toetsenbord wil

Wat is het?

Penna is een kwalitatief toetsenbord dat opvalt door zijn retrolooks. Hij werkt met alle besturingssystemen en komt met kwalitatieve Cherry-toetsen en degelijke keycaps. De Penna verbindt met maximaal vijf apparaten tegelijk en kan zes maanden verder met zijn batterijen. Via de sleuf zet je een telefoon of tablet rechtop. De Penna is te bestellen in vijf verschillende kleurentinten.

 • Penna - IndieGoGo - 205 euro inc. verzending - nu beschikbaar

De Penna in verschillende kleurenvarianten

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Wat vind jij van de bovenstaande producten? Heb jij al wel eens producten besteld via crowdfunding? Heeft dat tot positieve ervaringen geleid of waren er ook teleurstellingen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste coole gadgets? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk