4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 27)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 27)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen. We hebben vier toffe gadgets voor je gevonden: van een slimme luchtverfrisser met mos en een saaie, slimme lamp.

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. Moss Air - natuurlijke luchtverfrisser

Voor wie is het? 

Voor mensen die de lucht in huis of op kantoor op een natuurlijke manier willen zuiveren en verfrissen

Wat is het?

De Moss Air is een gadget die gebruikmaakt van de natuurlijke eigenschappen van mos om de lucht in huis te verbeteren. Het apparaatje bevat een speciaal ontworpen behuizing met mos erin, dat fungeert als een levende luchtzuiverings- en bevochtigingssysteem. Wanneer je de Moss Air aanzet, circuleert de lucht door het mos en worden schadelijke stoffen en allergenen geabsorbeerd en geneutraliseerd, terwijl de luchtvochtigheid op een gezond niveau wordt gehouden. Het resultaat is een frisse en gezonde luchtkwaliteit, vergelijkbaar met de lucht die je zou inademen tijdens een wandeling in het bos. Wanneer je de terrariummodus inschakelt, zie je hoe de panelen gevuld worden met mist. Het is fascinerend om te zien hoe het slapende mos tot leven komt zodra het bevochtigd wordt.

De gadget is eenvoudig te gebruiken en kan worden geplaatst in elke ruimte in huis, waardoor je kunt genieten van de voordelen van de natuurlijke ademhaling, zelfs als je binnen bent. Daarnaast creëer je met de Moss Air een prachtige sfeer in huis dankzij het LED-licht. Dit lichtje zorgt voor gezelligheid in de ruimte om je heen.

  • Moss Air - Kickstarter - 96 euro incl. verzending - december 2023

2. Magtame - magnetische oplaad- en datakabel

Voor wie is het? 

Voor mensen die hun apparaten op een handige en duurzame manier willen opladen

Wat is het?

Magtame is een gadget die een einde maakt aan het gedoe met traditionele oplaad- en datakabels die altijd in de war zitten. De Magtame maakt gebruik van magnetische verbindingen waardoor de kabel altijd makkelijk uitrolt. Hierdoor is het eenvoudig is om apparaten op te laden. De Magtame-kabel is voorzien van sterke magneten aan beide uiteinden, waardoor het eenvoudig is om de kabel aan te sluiten op een verscheidenheid aan apparaten, zoals smartphones, tablets en draagbare gadgets.

Bovendien biedt Magtame een duurzaam ontwerp met gevlochten nylon bekleding en hoogwaardige materialen, wat resulteert in een langdurige kabel die bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Met de Magtame-kabel kun je snel en gemakkelijk opladen en gegevens overdragen, waardoor het een handige gadget is voor mensen die op zoek zijn naar gemak en betrouwbaarheid bij het gebruik van hun elektronische apparaten.

  • Magtame - Kickstarter - 133 euro incl. verzending - augustus 2023

3. The Boring Lamp - universele slimme lamp en lightsaber

Voor wie is het? 

Voor mensen die een universele slimme lamp (en lightsaber) zoeken

Wat is het?

Met deze lamp kun je de sfeer aanpassen door te kiezen uit een breed scala aan kleuren en lichteffecten. Bovendien heeft het een ingebouwde draadloze oplader, zodat je je telefoon gemakkelijk kunt opladen zonder gedoe met kabels. Daarnaast kun je via de lamp muziek afspelen en genieten van een hoogwaardige geluidskwaliteit dankzij de ingebouwde luidsprekers.

De lamp kan worden bediend via een app op je smartphone, waardoor je volledige controle hebt over de verlichting, het geluid en andere functies. Kortom, deze slimme lamp biedt een combinatie van functionaliteit en stijl, waardoor het een ideale gadget is voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige en gebruiksvriendelijke verlichtingsoplossing voor zowel werk als privé.

  • The Boring Lamp - Indiegogo - 120 euro incl. verzending - juni 2023

4. Mag SleekGrip-X - portemonnee met MagSafe

Voor wie is het? 

Voor mensen die op zoek zijn naar een portemonnee met geïntegreerde MagSafe-functionaliteit

Wat is het?

De Mag Sleekgrip X is een innovatieve portemonnee die speciaal is ontworpen voor Android- en iOS-gebruikers. Met geïntegreerde MagSafe-technologie biedt deze portemonnee een veilige en handige manier om je belangrijkste pasjes en contant geld bij elkaar te houden. De MagSafe-magneet zorgt ervoor dat de portemonnee stevig aan de achterkant van je smartphone kan worden bevestigd. Je kan je telefoon met de magnetische houder ook eenvoudig op metalen vlakken plakken zoals een whiteboard of koelkast. Daarnaast fungeert de Sleekgrip ook als standaard. Bovendien is de portemonnee uitgerust met handige vakken om je pasjes georganiseerd te houden. Met de Mag Sleekgrip X hoef je nooit meer te zoeken naar je portemonnee, omdat deze altijd veilig aan je smartphone is bevestigd.

  • Mag SleekGrip-X - Indiegogo - 46 euro incl. verzending - mei 2023

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk