4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 38)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 38)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

In dit artikel bespreken we 4 handige gadgets van morgen die je nu kunt bestellen. Deze gadgets maken je leven gemakkelijker, leuker en productiever. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om te communiceren, te leren of te ontspannen: in dit artikel vind je de perfecte gadget voor jou. Lees snel verder en ontdek de toekomst!

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. Hex Evo - Een gamecontroller die ook functioneert als muis

Voor wie is het? 

Iedereen die eens een nieuwe manier van games besturen wil uitproberen.

Wat is het?

Hex Evo is een grappig apparaat: het is een gamingmuis en een -controller in een. Het apparaat bedoeld om in je linkerhand te houden tijdens het gamen. Niet dat het een apparaat is voor linkshandigen: het idee is juist dat je het apparaat tijdens het PC-gamen gebruikt terwijl je rechts muist. Je kunt de controller neerleggen en typen, maar verder kun je het besturen van een spel overlaten aan de controller in je linkerhand. Een controller met een analoge stick, vier knoppen zoals je dat kent van andere controllers en een batterij die meer dan 30 uur meegaat.

  • Hex Evo - Indiegogo - 93 euro incl. verzending - augustus 2024
hex evo

2. Shelfy - Een apparaat om je boodschappen langer houdbaar te maken

Voor wie is het? 

Mensen die soms wat ruzie hebben met de tht-datum op hun boodschappen.

Wat is het?

Dit heb je waarschijnlijk nog nooit gezien: Shelfy is een apparaatje dat je in je koelkast zet. Het idee is dat het de bacteriën in je koelkast vermindert en dat vieze geurtjes worden weggehaald. Dat niet alleen: het maakt je boodschappen langer houdbaar. Het bedrijf belooft dat sommige producten tot wel 12 dagen langer houdbaar blijven. Er zit hiervoor een filter in dat je kunt afwassen, zodat je hem lang kunt gebruiken. Het apparaat heeft ook een eigen app en integratie met Google Home en Amazon Alexa. Er zit zelfs een sensor in die weet wanneer de koelkastdeur wordt geopend. Handig voor als je stiekeme snackerds in huis hebt.

  • Shelfy - Indiegogo - 109 euro incl. verzending - oktober 2023
shelfy

3. Beatbomb - Een apparaat waarmee objecten speakers worden

Voor wie is het? 

Mensen die ook vinden dat overal muziek inzit.

Wat is het?

Het is een kleine ronde soort hockeypuck, maar als je hem op een tafel of een kastje zet, dan wordt het ineens een speaker. Beatbomb is een grappig apparaatje dat gebruikmaakt van de akoestiek van heel alledaagse dingen. Op die manier hoef je geen heel speakertje mee te slepen, maar bevestig je die puck gewoon op allerlei kastjes en andere objecten. Hij kan zelfs onder de grond werken. We zeiden het toch: overal zit muziek in.

  • Beatbomb - Kickstarter - 119 euro voor 2 stuks incl. verzending - januari 2024
beatbomb

4. Minimis - Een AR-zonnebril met statistieken en landkaarten

Voor wie is het? 

Mensen die willen navigeren op een heel moderne manier

Wat is het?

Minimis is een bijzondere uitvinding: het is een augmented reality-bril, maar dan een zonnebril. Je krijgt landkaarten en statistieken geprojecteerd op de glazen van de zonnebril en zo kun je tijdens het hardlopen of wandelen mooi navigeren en tegelijkertijd je ogen beschermen tegen de zon. Dat navigeren biedt je de kans om eens een ander looprondje te doen, zonder dat je hoeft te verdwalen.

  • Minimis - Kickstarter - 653 euro incl. verzending - juli 2024
minimis

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Heb jij leuke dingen gezien op Kickstarter of Indiegogo? Laat het achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk