4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 35)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 35)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

In dit artikel bespreken we 4 handige gadgets van morgen die je nu kunt bestellen. Deze gadgets maken je leven gemakkelijker, leuker en productiever. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om te communiceren, te leren of te ontspannen: in dit artikel vind je de perfecte gadget voor jou. Lees snel verder en ontdek de toekomst!

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. Seal: Smart 3D Scanner - 3D-scanner

Voor wie is het? 

Voor mensen die snel en nauwkeurig 3D-objecten willen scannen

Wat is het?

De Seal Smart 3D-scanner is een geavanceerd apparaat met een precisie van 0,01 mm, ontworpen voor zowel professionals als hobbyisten. Het stelt gebruikers in staat om objecten met ongeëvenaarde detailnauwkeurigheid vast te leggen en om te zetten in digitale 3D-modellen. Of je nu een architect, productontwerper, kunstenaar of enthousiaste maker bent, deze scanner maakt het eenvoudig om fysieke objecten in de digitale wereld te brengen voor 3D-printen, animatie, reverse engineering en vele andere toepassingen. Met zijn precisie en veelzijdigheid is de Seal Smart 3D-scanner een krachtig hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in 3D-modellering en digitalisering.

  • Seal: Smart 3D Scanner - Indiegogo - 220 euro excl. verzending oktober 2023

2. AYANEO KUN Handheld - draagbare gameconsole

Voor wie is het? 

Voor oor gamers en liefhebbers van draagbare gaming consoles

Wat is het?

De AYANEO Kun is een krachtige handheld PC met een 8,4-inch 1600p-scherm, een AMD Ryzen 7 7840U-processor en een AMD Radeon 680M-grafische kaart. Dit maakt het mogelijk om zelfs de nieuwste games op hoge instellingen te spelen. De AYANEO Kun heeft ook een aantal andere functies die het ideaal maken voor gaming, zoals een d-pad, twee joysticks, vier knoppen en een touchpad.

3. LALAHOME - Slimme kattenbak

Voor wie is het? 

Voor mensen die een hekel hebben aan het verversen van de kattenbak

Wat is het?

De LaLaHome Real Scooper Self-Refill Litter Box is een automatische kattenbak die de kattenbakvulling automatisch opschept en bijvult. De kattenbak heeft een sensor die detecteert wanneer de kat gebruik heeft gemaakt van de bak en dan begint de kattenbak met het opscheppen. De kattenbakvulling wordt vervolgens in een opvangbak verzameld, die je gemakkelijk kunt legen. De bak wordt ook automatisch bijgevuld met verse kattenbakvulling.

  • LALAHOME - Indiegogo - 340 euro excl. verzending november 2023

4. ELO Vagabond - Mobile Gaming Controller voor iOS & Android

Voor wie is het? 

Voor gamers die consolegames op hun telefoon willen spelen

Wat is het?

De ELO Vagabond is een controller voor mobiele games die is ontworpen voor gamers die hun smartphone willen omtoveren in een draagbare spelcomputer. De ELO Vagabond heeft full-size joysticks, triggers en knoppen, waardoor je je favoriete consolegames op je smartphone kunt spelen met dezelfde controls als op een console. De controller is ook compatibel met zowel Android- als iOS-smartphones.

  • ELO Vagabond - Kickstarter - 136 euro excl. verzending januari 2024

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk