4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 34)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 34)

Laura Jenny

door Laura Jenny

In dit artikel bespreken we 4 handige gadgets van morgen die je nu kunt bestellen. Deze gadgets maken je leven gemakkelijker, leuker en productiever. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om te communiceren, te leren of te ontspannen: in dit artikel vind je de perfecte gadget voor jou. Lees snel verder en ontdek de toekomst!

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. Astrafit - Een apparaatje dat je vet verwijdert

Voor wie is het? 

Mensen die van hun vet af willen

Wat is het?

Als er een probleem is waar veel mensen mee kampen, dan is het wel een te veel aan vet. Het is ongezond en je moet er vanaf. Dat betekent dat je anders moet gaan eten, meer moet gaan bewegen en dat je op andere manieren lief moet zijn voor jezelf. Astrafit denkt nog een manier te hebben om van dat luie vet af te komen: een bol apparaatje dat je vet weghaalt en je groeistrepen. Nu denk je misschien, is Androidworld Tellsell geworden? Niet echt, maar dit apparaat bevat technologie van NASA, wat het dan ineens heel fascinerend maakt. Het werkt met ultrasonische golven om zo vetcellen af te breken. Het doet al grote beloften na 25 dagen.

  • Astrafit - Kickstarter - 209 euro incl. verzending - december 2023
4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 34)

2. Cineview - overal streamen

Voor wie is het? 

Mensen die lekker in de tent een film willen streamen op groot doek

Wat is het? 

Cineview is een lichtgewicht projector waarmee je waar je maar wil op een muur of doek 4K-beelden kunt projecteren. Het apparaat heeft een ingebouwde batterij om echt overal te kunnen genieten van je beamer. Er zit bovendien een Bluetooth-afstandsbediening bij en hij kan Dolby Audio laten horen. Erg leuk voor liefhebbers van sport, films en series.

  • CineView - Kickstarter - 556 euro incl. verzending - oktober 2023
4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 34)

3. Project Watcher - een handige dubbele camera

Voor wie is het? 

Iedereen die een talent heeft en dat aan de wereld wil laten zien.

Wat is het? 

Je hebt natuurlijk de webcam van je laptop, maar die zijn vaak toch niet helemaal zo goed. Project Watcher biedt een webcam met dual camera's waarmee je meteen jezelf en je project kunt laten zien, net zoals wanneer je zou streamen op Twitch. Je kunt bijvoorbeeld mensen laten zien hoe je iets tekent. De camera moet makkelijk installeerbaar zijn en werkt onder andere met Twitch, TIkTok, Facebook Live en meer.

  • Project Watcher - Indiegogo - 157 euro incl. verzending - oktober 2023

4. Odin2 - een hypermoderne gamehandheld met Android 13

Voor wie is het? 

Gamers die buiten de gebaande paden willen gaan.

Wat is het? 

Odin2 was een nieuwe generatie gamehandheld en hij draait op Android 13. Met zijn Qualcomm Snapdragon 8Gen2 CPU en 8.000 mAh batterij kun je lekker onderweg spellen spelen. Dat kan met zowel de knoppen aan de zijkant als met de touchscreen van 6 inch (1080p). Het is een lekker handzaam apparaat dat bovendien in veel kleuren verkrijgbaar is, waaronder een toffe transparante, paarse versie.

  • Odin2 - Indiegogo - 272 euro incl. verzending - december 2023

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Heb jij leuke dingen gezien op Kickstarter of Indiegogo? Laat het achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk