4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 33)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 33)

Laura Jenny

door Laura Jenny

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 33)

In dit artikel bespreken we 4 handige gadgets van morgen die je nu kunt bestellen. Deze gadgets maken je leven gemakkelijker, leuker en productiever. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om te communiceren, te leren of te ontspannen: in dit artikel vind je de perfecte gadget voor jou. Lees snel verder en ontdek de toekomst!

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. GrowPod - een slimme plantenpot om paddestoelen te laten groeien

Voor wie is het? 

Mensen die eens wat anders willen laten groeien dan groenten en planten

Wat is het?

We hebben de laatste jaren de ene na de andere slimme plantenpot voorbij zien komen. Pot is ook niet helemaal het goede woord: pod is waarschijnlijk beter. Diverse smartphonemerken, maar ook startups, komen met modern uitziende, slimme plantenpods die in de gaten houden hoeveel water je planten nog hebben en die mede dankzij infraroodlicht zorgen voor de optimale omstandigheden om binnen te groeien. Planten hebben we gezien, groenten en fruit hebben we gezien, maar GrowPod komt met wat originelers: een apparaat met een grappige retrolook waarmee je paddestoelen kunt laten groeien. Lekker wat champignonnetjes om te overgieten met knoflookjus voor de tapasavond, of om lekker wat kruidenkaas in te doen en op de barbecue te grillen. Het is een ontzettend uitgebreid systeem, die GrowPod: hij kan besproeien, de temperatuur aanpassen en het ziet er ook nog eens heel mooi uit.

  • GrowPod - Indiegogo - 257 euro incl. verzending - november 2023

2. Dogsplay - een scherm speciaal voor je hond

Voor wie is het? 

Voor hondenliefhebbers die hun diertje wat extra entertainment willen bieden

Wat is het?

Het schijnt niet zozeer de hoeveelheid tijd te zijn die je met je hond spendeert, maar vooral de intensiteit ervan die bij deze dieren blijft hangen. Honden slapen natuurlijk ook vrij veel, dus je hoeft ze niet altijd maar in de gaten te houden en te entertainen. Wil je toch wat extra entertainment voor je trouwe viervoeter, dan kun je het Dogsplay overwegen. Het is een scherm met daarop ‘Dogflix’, de mogelijkheid voor oproepen via tweewegscommunicatie en meer. Het is eigenlijk een soort tablet voor je hond, waarmee je het dier kunt bellen of het kunt voorzien van een leuk programma om te kijken op het scherm. En, ook leuk: je kunt er ook foto’s mee maken.

  • Dogsplay - Kickstarter - 459 euro incl. verzending - november 2023

3. Aura - Een masker om je als een blok te laten slapen

Voor wie is het? 

Voor mensen die ‘s nachts in bed veel te lang naar het plafond staren.

Wat is het?

Aura is een slim masker om je te helpen slapen. Het is voorzien van zachte pads en speakers om je te helpen met meditatie of ASMR, om te zorgen dat je lekker rustig in slaap kunt vallen. Het apparaat zorgt voor complete duisternis, legt geen druk op de ogen en weegt ook maar 130 gram. Er zit ook lichttherapie in, zodat je het gevoel hebt dat de zon opkomt, wat zorgt dat je makkelijk wakker wordt.

  • Aura - Kickstarter - 146 euro incl. verzending - november 2023
4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 33)

4. EVO Repel 3-in-1 Outdoor Mosquito Repeller Lantern - weg met die muggen

Voor wie is het? 

Voor mensen die graag lekker buiten zijn en bultvrij willen blijven

Wat is het?

EVO Repel is een apparaat dat een soort militaire camera-walkie-talkie lijkt, maar eigenlijk een apparaat is om muggen af te schrikken. Het heeft een flinke batterij van 14.400 mAh en hij kan een soort beschermingsboog om je heen maken tot 10 meter. Er zit een heel felle lamp in om je van licht te voorzien en de muggen worden door speciaal afschrikmiddel dat je in het apparaat doet op afstand gehouden.

  • EVO Repel - Indiegogo - 45 euro incl. verzending - oktober 2023
4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 33)

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Heb jij leuke dingen gezien op Kickstarter of Indiegogo? Laat het achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk