4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 31)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 31)

Laura Jenny

door Laura Jenny

In dit artikel bespreken we 4 handige gadgets van morgen die je nu kunt bestellen. Deze gadgets maken je leven gemakkelijker, leuker en productiever. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om te communiceren, te leren of te ontspannen: in dit artikel vind je de perfecte gadget voor jou. Lees snel verder en ontdek de toekomst!

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. NATASHA: Bamboo Smart Guitar - moderne, slimme gitaar

Voor wie is het? 

Voor mensen die muzikaal én duurzaam (willen) zijn

Wat is het?

Je kunt muziek maken op heel veel manieren, maar de Natasha-gitaar is wel een heel slimme en moderne methode. Deze gitaar heeft een bijzonder strak design en is voorzien van allerlei slimme mogelijkheden. Zo zit er een ingebouwde equalizer in, maar ook een fader en allerlei geluidseffecten. De batterij gaat maar liefst 20 uur mee en hij kan wel 20 meter van een apparaat verwijderd zijn en toch online blijven. De gitaar heeft ook een zachte geluidsoptie zodat je niet allemaal mensen lastig valt met je gepingel.

  • NATASHA: Bamboo Smart Guitar - Kickstarter - 456 euro excl. verzending - september 2023

2. FLORA - decoratieve luchtreiniger 

Voor wie is het? 

Wie een mooie en nuttige eyecatcher zoekt voor zijn interieur

Wat is het?

Er zijn heel veel luchtreinigers op de wereld, maar er zijn er weinig zo mooi als Flora. Flora is een soort mosstation dat tevens dienst doet als een luchtreiniger. Op die manier heb je gefilterde lucht in huis, wat gezonder schijnt te zijn, maar ook nog een mooie eyecatcher met prachtig groen mos, dat niet alleen voor de schoonheid aanwezig is. Het mos heeft ook filterende vaardigheden en dat maakt dit een gadget waarin natuur en technologie prachtig samenkomen. Het apparaat is bovendien van 100 procent ecologisch materiaal gemaakt.

  • FLORA - Kickstarter - 89 euro excl. verzending - november 2023

3. INMO Air2 - Ar-bril met nerdy look

Voor wie is het? 

Voor iedereen die eigenlijk nog steeds een Google Glass wil

Wat is het?

Google Glass was te vroeg voor zijn tijd, maar inmiddels hebben we al veel meer AR-brillen op de markt. Een merk is INMO, dat nu met Air2 een fijne, nerdy bril heeft gemaakt die content kan tonen in augmented reality. Daarbij zie je zowel de gewone wereld om je heen als virtuele objecten daarbovenop. Er zit ingebouwde vertaling in, zodat je een beter gesprek kunt voeren met iemand die een andere taal spreekt, maar ook kun je er lekker films en series mee kijken. De bril is geheel draadloos.

  • INMO Air2 - Indiegogo - 642 euro incl. verzending - september 2023

4. Funsnap - ventilator voor op je schouders

Voor wie is het? 

Voor iedereen die het snel warm heeft

Wat is het?

De zomer is voor veel mensen -als het weer tenminste zomers is- het favoriete seizoen. Lekker terrassen in de zon, watersporten doen met die warme stralen op je gezicht en in een buitenzwembad springen dat lekker is opgewarmd door die hete bol in de lucht. Maar, er zijn ook mensen die de zomer hekelen. Zij hebben het constant warm en zijn daardoor nogal oncomfortabel. Met Funsnap kun je een ventilator op je schouders dragen die vooral je gezicht lekker fris houdt. De lucht gaat 360 graden n het rond en je kunt het apparaat uitrekken en naar wens plaatsen. De batterij gaat bovendien wel 24 uur mee op éénn keer opladen.

  • Funsnap - Indiegogo - 41 euro incl. verzending - augustus 2023

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Heb jij leuke dingen gezien op Kickstarter of Indiegogo? Laat het achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk