4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 30)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 30)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In dit artikel bespreken we 4 handige gadgets van morgen die je nu kunt bestellen. Deze gadgets maken je leven gemakkelijker, leuker en productiever. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om te communiceren, te leren of te ontspannen: in dit artikel vind je de perfecte gadget voor jou. Lees snel verder en ontdek de toekomst!

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. GOOVIS G3 Max - VR-bril met 5K OLED-display

Voor wie is het? 

Voor mensen die de beste VR-ervaring willen hebben

Wat is het?

De Goovis G3 Max is een draagbare VR-bril met een 5K OLED-display, een ultrabrede kijkhoek van 120 graden en een verversingssnelheid van 90Hz. Deze kenmerken zorgen voor een zeer realistische en meeslepende VR-ervaring. De Goovis G3 Max is ook zeer draagbaar en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

De Goovis G3 Max is een geweldige keuze voor mensen die de beste VR-ervaring willen hebben. Het is draagbaar, lichtgewicht en heeft een zeer realistische en meeslepende VR-ervaring.

  • GOOVIS G3 Max - Indiegogo - 794 euro excl. verzending augustus 2023

2. GPD WIN 4 - handheld pc/gaming console 

Voor wie is het? 

Voor gamers die onderweg willen gamen

Wat is het?

De GPD Win 4 is een kleine, draagbare computer die is ontworpen voor gamers. Hij heeft een krachtige processor en grafische kaart, zodat je zelfs de nieuwste games kunt spelen. De GPD Win 4 heeft ook een touchscreen, een d-pad, twee joysticks, vier knoppen en een touchpad. Zo kun je hem net zo gebruiken als een gewone gameconsole.

De GPD Win 4 is een ideale keuze voor gamers die hun favoriete games overal mee naartoe willen kunnen nemen. Het is ook een goede keuze voor mensen die een krachtige en draagbare computer zoeken.

  • GPD WIN 4 - Indiegogo - 767 euro excl. verzending september 2023

3. Kublet - kleine, draagbare datalogger

Voor wie is het? 

Voor iedereen die zijn data op een leuke manier wil volgen

Wat is het?

De Kublet is een kleine, draagbare datalogger die met een groot aantal sensoren kan worden gebruikt om allerlei soorten data te verzamelen. De data kan vervolgens worden geüpload naar de cloud, waar je deze kunt bekijken en analyseren. De Kublet is perfect voor iedereen die zijn data wil volgen, van hobbyisten tot professionals.

  • Kublet - Indiegogo - 108 euro incl. verzending november 2023

4. Lepow DualViews- je draagbare tweede scherm

Voor wie is het? 

Voor iedereen die thuis of onderweg meer schermruimte nodig heeft

Wat is het?

De Lepow Dualviews is een multifunctionele monitor die geschikt is voor iedereen die meer schermruimte nodig heeft. Het kan worden gebruikt als tweede scherm voor je laptop, tablet of smartphone, en het kan ook worden gebruikt als stand-alone monitor. De Dualviews is zeer flexibel en kan in verschillende standen worden gebruikt, zodat je hem altijd op de perfecte manier kunt instellen voor je behoeften.

  • Lepow DualViews - Indiegogo - 532 euro incl. verzending - juli 2023

Denk hier aan bij crowdfundinga

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk