4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 29)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 29)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In dit artikel bespreken we 4 handige gadgets van morgen die je nu kunt bestellen. Deze gadgets maken je leven gemakkelijker, leuker en productiever. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om te communiceren, te leren of te ontspannen, in dit artikel vind je de perfecte gadget voor jou. Lees snel verder en ontdek de toekomst!

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. Hestia - maakt van een smartphone een telescoop

Voor wie is het? 

Voor amateur-astronomen en liefhebbers van sterrenkijken

Wat is het?

De Hestia is een gadget ontworpen door Vaonis, die je smartphone omtovert tot een slimme telescoop. Met behulp van geavanceerde technologieën, zoals computer vision en kunstmatige intelligentie, kun je met Hestia eenvoudig het heelal verkennen en prachtige astronomische waarnemingen doen. De gadget is draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een geweldige metgezel is voor reizen en buitenactiviteiten. Door de verbinding te maken met je smartphone, kun je direct beelden van sterren, planeten en andere hemellichamen vastleggen en delen met vrienden en familie. Met Hestia wordt sterrenkijken toegankelijk voor iedereen, zonder de complexiteit van traditionele telescopen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel beginners als ervaren sterrenkijkers.

  • Hestia - Kickstarter - 189 euro excl. verzending - december 2023

2. UNIT 1 AURA - slimme fietssysteem

Voor wie is het? 

Voor voor fietsers die hun rijervaring willen verbeteren en hun fietsprestaties willen optimaliseren

Wat is het?

De Aura is een slim fietssysteem dat is ontworpen voor mensen die meer willen weten over hun fietsprestaties. Het systeem bestaat uit een sensor die op de fiets wordt gemonteerd en een app die op een smartphone kan worden geïnstalleerd. De sensor meet onder andere de snelheid, afstand, hartslag en calorieënverbranding. De app geeft deze gegevens weer en biedt ook tips om de prestaties te verbeteren.

  • UNIT 1 AURA - Kickstarter - 99 euro excl. verzending - november 2023

3. Hover X1 - zelfvliegende camera

Voor wie is het? 

Voor mensen die op zoek zijn naar een compacte, zelfvliegende camera

Wat is het?

De Hover X1 is een kleine, draagbare drone met een ingebouwde camera waarmee je luchtfoto's en -video's kunt maken. Met geavanceerde technologieën zoals automatische gezichts- en objectherkenning, volgt de Hover X1 je automatisch, waardoor het gemakkelijk wordt om handsfree opnames te maken tijdens verschillende activiteiten, of het nu gaat om sporten, reizen of gewoon dagelijkse avonturen. Dankzij zijn compacte formaat kan de gadget eenvoudig worden meegenomen in een broekzak of tas, zodat je altijd klaar bent om bijzondere momenten vanuit unieke perspectieven vast te leggen. De gadget is eenvoudig te bedienen via een bijbehorende mobiele app, waardoor zowel beginners als ervaren drone-gebruikers kunnen genieten van de ultieme vlieg- en opname-ervaring zonder de noodzaak van ingewikkelde besturingssystemen.

  • Hover X1 - Indiegogo - 295 euro excl. verzending - juli 2023

4. Oasis Mini - lekker zen met kinetisch zand

Voor wie is het? 

Voor liefhebbers van kinetisch zand, kunstenaars en mensen die ontspanning zoeken door creatief bezig te zijn

Wat is het?

De Oasis Mini is een kinetic sand art system dat is ontworpen voor mensen die van zandkunst houden. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en maakt het mogelijk om prachtige zandkunstwerken te maken in slechts enkele minuten. Dat doe je door verschillende vormen en patronen te creëren met behulp van het bewegende zand. Kinetisch zand is een bijzonder type zand dat gemakkelijk te vormen is en niet uitdroogt, waardoor het ideaal is om je creativiteit te ontplooien en te ontspannen.

  • Oasis Mini - Indiegogo - 107 euro excl. verzending - maart  2024

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk