4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 28)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 28)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen. We hebben vier toffe gadgets voor je gevonden: van een apparaatje dat domme airco's slim maakt tot een veilige elektrische haard die werkt op waterdamp.

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. Klima - maakt domme airco's slim

Voor wie is het? 

Voor mensen die hun airconditioning of warmtepomp willen omtoveren tot een slim apparaat

Wat is het?

De Klima is een apparaatje dat je tussen je airconditioning en het stopcontact zet. Klima maakt vervolgens verbinding met je wifi, registreert het signaal van je AC-afstandsbediening en geeft dat door aan je smartphone. Vervolgens kun je de Klima bedienen via een app op je smartphone of tablet. Je kunt de temperatuur, de luchtvochtigheid en de ventilatorsnelheid instellen. Je kunt ook de Klima instellen om op een bepaald moment aan of uit te gaan. De Klima kan dus ook helpen om het energieverbruik te verminderen.

  • Klima  - Kickstarter - 106 euro incl. verzending - december 2023

2. GPD WIN Max 2 Handheld Gaming PC - draagbare spelcomputer

Voor wie is het? 

Voor gamers die op zoek zijn naar een draagbare spelcomputer

Wat is het?

De GPD Win Max 2 is een draagbare gaming-pc die geschikt is voor gamers die ook onderweg willen kunnen gamen. Het is een kleine, krachtige pc met een 10,1-inch touchscreen, een AMD Ryzen 5 7640U processor, 64GB RAM en een 1TB SSD. De GPD Win Max 2 heeft ook een aantal andere features die gamers zullen waarderen, zoals een verlicht toetsenbord, mappable back buttons en analoge triggers. De 67 Wh batterij moet zorgen voor 3 uur ongestoord gamen.

  • GPD WIN Max 2 Handheld Gaming PC - Indiegogo - 1097 euro incl. verzending - augustus 2023

3. Beatsgear X - bijzonder haptic VR-apparaat

Voor wie is het? 

Voor mensen die muziek op een nieuwe manier willen ervaren

Wat is het?

De Beats Gear is een haptic VR-apparaat dat je muziek en geluiden laat voelen. De Beats Gear bestaat uit een hoofdband met ingebouwde motoren die trillingen genereren. Deze trillingen worden overgebracht naar je hoofd en oren, waardoor je muziek en geluiden kunt voelen. De Beats Gear is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets en computers. Het apparaat heeft verder een ingebouwde subwoofer die de bastonen van de muziek versterkt en heeft het een aantal verschillende geluidsmodi die de gebruiker kan aanpassen aan zijn eigen voorkeuren.

De Beats Gear is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets en computers. Het apparaat is perfect voor muziekliefhebbers, gamers en mensen die gewoon op zoek zijn naar een nieuwe manier om te ontspannen.

  • Beatsgear X - Indiegogo - 177 euro incl. verzending - oktober 2023

4. FlameShip - 3D Electric Steam Fireplace - veilige open haard

Voor wie is het? 

Voor liefhebbers van sfeervolle en veilige open haarden

Wat is het?

De FlameShip 3D elektrische stoomhaard is een moderne en veilige haard voor iedereen die de gezelligheid van een open haard wil ervaren, zonder de rook, as en hoge kosten. De FlameShip is een elektrische haard die werkt op waterdamp. Hierdoor is hij veilig voor kinderen en huisdieren, en produceert hij geen schadelijke stoffen. Er komt geen echt vuur aan te pas. De FlameShip is ook zeer energiezuinig, waardoor je niet veel geld kwijt bent aan energiekosten.

De FlameShip is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je er altijd eentje vindt die perfect past in je interieur. De FlameShip is ook eenvoudig te installeren en te bedienen.

  • FlameShip - 3D Electric Steam Fireplace - Kickstarter - 184 euro incl. verzending oktober 2023

Denk hier aan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk