4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 18)

4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 18)

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

De grootste technologische innovaties komen niet van 'big tech'-bedrijven, maar wel van kleinere start-ups die hun dromen najagen. Dankzij crowdfundingsites krijg jij als eerste de leukste nieuwe producten in handen. We hebben vier coole gadgets voor je gevonden: een slimme helm en een maak-je-eigen-plasma-gadget.

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

2. Plasma: maak je eigen plasma-gadget

Voor wie is het? 

Gadgetfreaks die graag zelf knutselen aan innovatieve gadgets.

Wat is het?

Plasma is een ontzettend bijzonder materiaal en volgens de makers van deze DIY plasma-gadgets is zoveel in ons universum gemaakt van plasma, dat het goed is om te begrijpen hoe het werkt. Dat kun je leren met deze doe-het-lekker-zelf-kits. De maker van dit product is zelf ontzettend van het onderzoeken en die liefde sijpelt door in deze bijzondere uitvinding.

  • Plasma - Kickstarter - 385  euro incl. verzending - verwacht in september 2023

Gerelateerde artikelen

3. Niosten: een apparaat om haarverlies tegen te gaan 

Voor wie is het? 

Mensen die bang zijn om kaal te worden of anderzijds veel haar te verliezen.

Wat is het?

Een soort hoofddeksel dat belooft om in 6 maanden haarverlies te bestrijden en te zorgen dat het haar weer teruggroeit, zonder bijwerkingen. Het werkt met stamcel-reactievatietechnologie en je hoeft het maar een half uur per dag te dragen voor het gewenste effect, gewoon terwijl je de afwas doet of gamet. Het apparaat lijkt wel vooral op mannen te zijn ingestoken, die doorgaans ook meer problemen hebben met kaler worden.

  • Niosten- Indiegogo - 815 euro incl. verzending - verwacht in oktober 2023

4. UBI: een smart speaker die ook meteen als draagbare batterij 

Voor wie is het? 

Iedereen die lekker buiten muziek wil maken en wel wat energie kan gebruiken.

Wat is het?

UBI is een speaker en een draagbare batterij met een output van 1200 Watt en een capaciteit van 1120 Wh. Je kunt er onder andere een microfoon en een gitaar aansluiten, zodat je buiten rond het kampvuur of gewoon op straat tijdens een markt muziek kunt maken voor mensen om van te genieten. Je kunt hem ook als Bluetooth-speaker gebruiken en tegelijkertijd je elektrische barbecue van stroom voorzien.

  • UBI - Indiegogo - 544 euro incl. verzending - verwacht in juli 2023
4 handige gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 18)

Heb jij recent nog iets gebackt op Kickstarter of Indiegogo? Laat het nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk