Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Aikan

Aikan

  • Lid sinds 22 april 2011
  • Berichten 41
  • Reputatie 0
  • #1
  • 3 juni 2011
  • 10:41

Hoi iedereen,

Ik heb een Samsung Galaxy s, en ik heb gisteren een internet blox zakelijk gekocht voor 4,75 bij vodafone. Dat heb ik per smsje gekocht. Maarik heb verder geen abbonnement. Ik gebruik een prepaid kaartje van ongeveer 10 euro, want ik bel niet zo vaak.

Dus ik heb een vodafone blox afgesloten van 4,75, het geld is afgeschreven van me kaartje. Maar nu heb ik helemaal nog geen internet ofzo, Ik kan alleen met Wifi (thuis) op internet. Me bedoeling was dus internetten buitenshuis. zonder wifi. Dus met andere woorden, ik wou internet hebben met het betaalde blox(zo noemen ze dat).

Ik heb bijna alles al geprobeert :s

Onder andere:
Pakketgegevens aangezet
Roaming aangezet
netwerkmodussen verandert om te kijken of 3g tevoorschijn komt.
de netwerkoperator ingesteld (vodafone nl)
een toegangspunt ingesteld (vodafone internet ‘'live.vodafone.com’')
en daarin heb ik ook alle settings goedstaan bijvoorbeeld het APN enzo.

Heeft er misschien iemand ooit dit probleem gehad, en zou het voor me kunnen oplossen?
Daarmee zou ik ernstig blij worden, want ik wil erg graag internetten bijvoorbeeld in de auto.

Ik ben redelijk nieuw op het forum, ik wist niet echt waar ik dit probleem kon plaatsen sorry daarvoor.

Mvg, Aikan.

Bewerkt (3 juni 2011 10:41)
esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #2
  • 3 juni 2011
  • 11:27

verplaatst naar Vodafone

Bewerkt (3 juni 2011 11:27)

AW Forum Queen voor het leven

rephaia

rephaia

  • Lid sinds 23 november 2010
  • Berichten 771
  • Reputatie 0
  • #3
  • 3 juni 2011
  • 11:31

Misschien heb je hier wat aan;

http://www.androidworld.nl/forum/tips-trucs-howtos/66-how-mobiele-internet-instellingen-apn.html

Bewerkt (3 juni 2011 11:31)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #4
  • 3 juni 2011
  • 12:07

Misschien kan je het beste even met Vodafone contact opnemen. Het lijkt erop dat men bij Vodafone zelf vergeten zijn om jouw internet te activeren.

Envoyé par mon hamac, pendant entre deux Platanes géants, au bord du Gardon.

Bewerkt (3 juni 2011 12:07)
Aikan

Aikan

  • Lid sinds 22 april 2011
  • Berichten 41
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 juni 2011
  • 13:41

Ik heb de vodafone service gebeld, ze zeiden wat ik moest doen en chektte of de juiste gegevens waren ingevult. alles was goed ingevuld maar ze zeiden dat ik me mobiel voor 10 minuten even uit moest zetten met de batterij eruit. dat had ik gedaan. Maar ik heb nu nog steeds geen internet. Kan iemand me verder helpen?

Bewerkt (3 juni 2011 13:41)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #6
  • 3 juni 2011
  • 14:34

Heeft Vodafone niet ook een soort “mijn vodafone-pagina” oid? Heb je daar al gekeken of de dienst (Blox) die je hebt aangevraagd en betaald ook door Vodafone al is geactiveerd?
Want als alle instellingen bij jou goed staan, dan zal de fout toch nog steeds bij Vodafone kunnen liggen. Lang leve de helpdesks!

Bewerkt (3 juni 2011 14:34)
Aikan

Aikan

  • Lid sinds 22 april 2011
  • Berichten 41
  • Reputatie 0
  • #7
  • 3 juni 2011
  • 15:55

Ik zie heel soms HG of 3g verschijnen ofzoiets bovenin me mobiel. Maar dan is het ook gelijk weer weg. zou het kunnen liggen aan de plaats waar ik me mobiel gebruik? ik gebruik het gewoon in huis nu zonder wifi aan.

Bewerkt (3 juni 2011 15:55)
Naleker

Naleker

  • Lid sinds 05 februari 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #8
  • 13 juni 2011
  • 17:13

Zou kunnen. Ik woon en werk in centrum Naaldwijk. Slecht bereik, vaak gewoon gprs. Ook op de camping in brabant slecht bereik. Als mijn abo afloopt stap ik over. Ik zou zeggen probeer ergens anders of het je wel lukt.

Bewerkt (13 juni 2011 17:13)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren