Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

roelh

roelh

  • Lid sinds 24 december 2010
  • Berichten 669
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 maart 2013
  • 17:56

Hallo allemaal,

Sinds vandaag vol goede moed over gestapt op Telfort, qua kosten goedkoper dan Vodafone.
ALleeennnn, nu heb ik altijd een R van Roaming in beeld staan. Telfort gebeld en dit klopt, omdat het via KPN loopt en dus geroamed moet worden.
Nu kan ik dus nooit zien of ik op g/3g/h netwerk zit. Is dit op te lossen, zo ja, hoe dan? Want ik irriteer me hier nu al aano_O

Bedankt alvast!

Bewerkt (21 mei 2013 13:55)
Edmanss

Edmanss

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 0
  • Reputatie 0
  • #2
  • 11 maart 2013
  • 09:37

Bij mij staat hij ook bijna altijd aan. Thuis heb ik standaard wifi op mijn telefoon en dan wordt de ‘R’ bijna niet gebruikt. Verder heb ik alle instellingen zo staan dat alles handmatig wordt binnen gehaald, bijv. Facebook en email. En volgens mij worden alleen extra kosten in rekening gebracht als je in het buitenland roaming aan hebt staan. Download anders de app MB meter van KPN, dan kun je meteen je wifi en mobiele verbruik controleren.

Bewerkt (21 mei 2013 13:57)
scavo

scavo

  • Lid sinds 23 maart 2011
  • Berichten 599
  • Reputatie 10
  • #3
  • 11 maart 2013
  • 10:02

Roaming staat aan omdat Telfort geen eigen netwerk heeft en gebruik maakt van de kpn masten.

Bewerkt (21 mei 2013 13:57)

Samsung Galaxy S7

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6162
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #4
  • 11 maart 2013
  • 10:08

Naar Telfort-forum verplaatst

Bewerkt (21 mei 2013 13:57)
roelh

roelh

  • Lid sinds 24 december 2010
  • Berichten 669
  • Reputatie 0
  • #5
  • 11 maart 2013
  • 16:54

Dus het kan niet anders dan dat er een r staat en niet dat er g/3g/h komen te staan?

Bewerkt (21 mei 2013 13:57)
scavo

scavo

  • Lid sinds 23 maart 2011
  • Berichten 599
  • Reputatie 10
  • #6
  • 11 maart 2013
  • 17:46

Normaal gesproken komt er ook H,3G of G te staan samen met de R.

Bewerkt (21 mei 2013 13:57)

Samsung Galaxy S7

Tim_vr6

Tim_vr6

  • Lid sinds 25 oktober 2012
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #7
  • 12 maart 2013
  • 21:26

Heb hier met mijn Samsung S3 geen roaming staan, enkel de ontvangstbalk, maar als ik in Duitsland kom, dan komt er pas een R in beeld.

Bewerkt (21 mei 2013 13:58)
roelh

roelh

  • Lid sinds 24 december 2010
  • Berichten 669
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 maart 2013
  • 07:43

Apart. Dat heb ik dus niet. Ligt aan de rom of aan de telefoon?

Bewerkt (21 mei 2013 13:59)
Jayum

Jayum

  • Lid sinds 18 september 2010
  • Berichten 318
  • Reputatie 0
  • #9
  • 25 mei 2013
  • 19:55

Op mijn S4 met een telfort sim, heb ik ook geen R staan.

/

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren