Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Hitech

Hitech

  • Lid sinds 23 april 2009
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #1
  • 27 april 2009
  • 22:26

Beste forumleden en bezoekers!

Wellicht kunnen en willen jullie mij verder helpen met het onderstaande probleem.
Ik heb via Marktplaats een HTC g1 gekocht, er stond bij dat hij simlock vrij was dus dacht dat ik geen problemen zou krijgen met mijn Hi abonnement.
VOordat ik de telefoon kan gebruiken moet ik een google account aanmaken, ik heb internet bij mijn abonnenment dus ook daar verwacht ik geen problemen. Aangezien ik geen bestaand google account heb, kies ik voor create. Nadat ik zelf mijn voor en achternaam heb ingevuld. bijv Pietje puk. pietjepuk@gmail.com geeft de telefoon de onderstaande melding:

You Phone is communicating with google serverd and setting up your account. this may take up to five minutes.

Na ik denk 3 minuten komt de telefoon zelf met een melding, zie hier onder:

There is a problem cummunicating with the Google servers.
This could be a temporary problem or your SIM card may not be provisioned for data services. If it continues, call Customer Care.

Deze melding krijg ik ook op het moment dat ik mijn apn settings van Hi heb ingevoerd, misschien doe ik hier iets fout?? Daarom wil ik vragen als iemand mij kan helpen met dit probleem, mij even een pm te sturen of te reageren op dit bericht. Hoeft niet voor niets, als mijn G1 het maar gaat doen!!!

Alvast vriendelijke bedankt!

Groet, Jeroen

Bewerkt (27 april 2009 22:26)
Ruud

Ruud

  • Lid sinds 10 december 2008
  • Berichten 1641
  • Reputatie 50
  • #2
  • 28 april 2009
  • 11:09

Probeer sowieso het account eens aan te maken via je pc? Op bijvoorbeeld gmail.com. Dan gebruik je deze gegevens en heb je alvast een account..

Bewerkt (28 april 2009 11:09)

Uhmmmm…. Android?

Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #3
  • 28 april 2009
  • 13:41

Hitech
There is a problem cummunicating with the Google servers.
This could be a temporary problem or your SIM card may not be provisioned for data services. If it continues, call Customer Care.
Het lijkt er toch op dat je APN niet werkt. Weet je zeker dat alles goed is ingesteld? Ik heb ook al iemand voorbij zien komen waarbij het werkte toen alle T-Mobile APN's verwijderd waren, en alleen de nieuwe niet-T-Mobile APN nog over was. Dat zou je ook kunnen proberen. Misschien probeert het toestel toch het verkeerde APN.

Bewerkt (28 april 2009 13:41)
Hitech

Hitech

  • Lid sinds 23 april 2009
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #4
  • 28 april 2009
  • 22:54

Ok bedankt voor de tips, ga het proberen om alle apn te verwijderen.

Marcel of Ruud, heeft 1 van jullie de volledige instellingen van HI?
En wat moet ik precies doen na het invoeren van de settings??

Groet, Jeroen

Ps. BIj mijn bereik staafjes boven in, staat een kruisje bij. Wat houd dat in?

Bewerkt (28 april 2009 22:54)
thYs

thYs

  • Lid sinds 02 januari 2009
  • Berichten 69
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 april 2009
  • 00:28

Dat je geen bereik hebt (voor telefonie dus, internet heeft een apart icoontje (G of 3G staat er dan)

Bewerkt (29 april 2009 00:28)
Ruud

Ruud

  • Lid sinds 10 december 2008
  • Berichten 1641
  • Reputatie 50
  • #6
  • 29 april 2009
  • 15:38

De precieze instelling voor Hi vindt je hier

viewtopic.php?f=22&t=71

Heb ze gisteren nog gebruikt na mijn noodzakelijk Wipe voor 1.5..

Bewerkt (29 april 2009 15:38)

Uhmmmm…. Android?

Hitech

Hitech

  • Lid sinds 23 april 2009
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #7
  • 29 april 2009
  • 18:38

heb alle t-mobile settings verwijderd, en nu staat er alleen de door mij ingvoerd hi apn setting: Mobilie startsite

Bovenin zie ik bij bereik een kruis, en de batterij. meer staat er niet ook geen internet symbool

Wat kan ik nu verder nog doen?? hij blijft de melding geven;

There is a problem cummunicating with the Google servers.
This could be a temporary problem or your SIM card may not be provisioned for data services. If it continues, call Customer Care.


Groet, Jeroen

Bewerkt (29 april 2009 18:38)
Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #8
  • 29 april 2009
  • 22:15

Doet je simkaart het in een ander toestel wel?
Heb je een databundel op je aansluiting (geen idee hoe dat bij Hi geregeld is)?
Helpt het om het op een andere plek te proberen, waar de dekking beter is?

Bewerkt (29 april 2009 22:15)
Hitech

Hitech

  • Lid sinds 23 april 2009
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #9
  • 29 april 2009
  • 23:51

Marcel
Doet je simkaart het in een ander toestel wel?
Heb je een databundel op je aansluiting (geen idee hoe dat bij Hi geregeld is)?
Helpt het om het op een andere plek te proberen, waar de dekking beter is?


Simkaart doet het in een andere telefoon wel! Databundel? Heb een umts simonly! Verschillende plekken geprobeerd, maar geen verschil!

Help me

Bewerkt (29 april 2009 23:51)
Hitech

Hitech

  • Lid sinds 23 april 2009
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #10
  • 5 mei 2009
  • 12:51

kan het uitmaken of er een databundel bij in zit?

Heb alle t mobile apn's verwijderd, nu staat alleen 1 hi apn in, is dit genoeg?

Hoor graag jullie reactie

Groet, Jeroen

Bewerkt (5 mei 2009 12:51)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren