Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

eisjuuh

eisjuuh

  • Lid sinds 30 oktober 2009
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 juli 2010
  • 16:37

Nadat ik met ROM Manager mijn T-mobile G1 met volgens mij CyanogenMod-4.2.14 geupdate heb naar CyanogenMod-5.0.8 doet mijn toestel niks meer.. hij gaat wel aan maar ik krijg alleen maar het T-mobile G1 logo te zien en doet voor de rest niks meer.


HEELLPP!!

Bewerkt (22 april 2013 12:29)
Kwabbernoot

Kwabbernoot

  • Lid sinds 23 oktober 2009
  • Berichten 754
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 juli 2010
  • 16:44

Kun je niet meer in de recovery komen? Dan kun je een back-up terug zetten.

Groeten…

Bewerkt (22 april 2013 12:29)
eisjuuh

eisjuuh

  • Lid sinds 30 oktober 2009
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 juli 2010
  • 16:51

en hoe kom ik in de recovery welke toetsencombinatie moet ik gebruiken? power + home?

Bewerkt (22 april 2013 12:29)
Kwabbernoot

Kwabbernoot

  • Lid sinds 23 oktober 2009
  • Berichten 754
  • Reputatie 0
  • #4
  • 21 juli 2010
  • 18:13

Zo werkt het wel bij de htc magic.
Maar als je dat niet weet heb je waarschijnlijk ook nooit een backup gemaakt. Hoe flash jij de rom dan altijd? Niet via je recovery?

Groeten…

Bewerkt (22 april 2013 12:29)
eisjuuh

eisjuuh

  • Lid sinds 30 oktober 2009
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #5
  • 21 juli 2010
  • 18:50

ik heb een maand of 4 geleden de custom rom van Cyanogen via een handleiding van dit forum op mijn G1 gezet. vandaag wou ik mijn G1 updaten en op de site stond dat dat je dat ook kon doen met ROM Manager. ik weet wel dat ik voor het updaten gezegd heb om een backup te maken maar verder kom ik ook niet meer..

Bewerkt (22 april 2013 12:29)
eisjuuh

eisjuuh

  • Lid sinds 30 oktober 2009
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 juli 2010
  • 19:42

ik heb zojuist uitgevonden dat ik toch nog een of andere recovery erop heb staan. clockworkMod recovery v2.5.0.1 hoe nu verder?

Bewerkt (22 april 2013 12:29)
IvoJanssen

IvoJanssen

  • Lid sinds 25 februari 2010
  • Berichten 275
  • Reputatie 0
  • #7
  • 21 juli 2010
  • 22:02

Ik gok dat je geupdate hebt zonder dangerSPL, voor de nieuwere versies van Cyanogen is dit verplicht.

De clockworkMod recovery ken ik verder niet, misschien volstaat het om stap 3 te doen van deze tutorial.

Lukt dat niet, dan begin je gewoon vooraan, wat natuurlijk een makkie voor je is, want je hebt t al eens gedaan/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" />. Dan krijg je weer de “standaard” recovery terug, en de tutorial zegt ook hoe je naar de nieuwste CyanogenRom komt met DangerSPL.

Bewerkt (22 april 2013 12:29)
Kwabbernoot

Kwabbernoot

  • Lid sinds 23 oktober 2009
  • Berichten 754
  • Reputatie 0
  • #8
  • 21 juli 2010
  • 22:43

In clockworkMod recovery krijg je een lijst te zien met

-reboot system now
-apply sdcard:update.zip
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
-install zip from SDcard
-nandroid
-partitions menu
-advanced

Als je naar nandroid gaat krijg je de optie:
-backup
-Restore
-Advanced menu

Kies je restore kun je daar kiezen welke voorgaande installatie je terug wilt zetten. Maar dan moet je natuurlijk wel een backup hebben. Mocht je het allemaal weer aan het lopen krijgen is het sowieso wel handig effe hier langs te gaan om een backup te maken, just in case.

Een andere optie om een andere, oudere en stabiele CM Rom op je sd kaart (in de root) te zetten via de computer. In het eerst genoemde menu kies je dan install zip from sd card. Vervolgens kies je de choose zip from sdcard en kies je de juiste zip. Installeren en opnieuw opstarten.

Groeten…

Bewerkt (22 april 2013 12:29)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren