Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

noiz13

noiz13

  • Lid sinds 31 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 31 december 2009
  • 09:38

hoi, ik ben nieuw met de g1 hd l een hero maar kreeg van een vriend een g1 nou is mijn vraag hij staat nog op versie 1.1 mr wil graag nr 1.6, moet ik dt handmatig doen of gaat dat als nog OTA?
alvst bedankt

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
DennisB

DennisB

  • Lid sinds 12 augustus 2009
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #2
  • 1 januari 2010
  • 11:38

De OTA kan je altijd nog gewoon downloaden. In het settings menu is er de mogelijkheid om dit te doen.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
noiz13

noiz13

  • Lid sinds 31 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #3
  • 1 januari 2010
  • 19:54

ik heb het geprobeerd maar hij zegt dat het de meest recente versie is maar toch staat ie op 1.1 wat nu ?

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
DennisB

DennisB

  • Lid sinds 12 augustus 2009
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #4
  • 1 januari 2010
  • 20:48

Er is ook een manier om je telefoon handmatig up te daten naar een nieuwere versie.
G1 of HTC Magic handmatig upgraden naar Donut! | Androidworld

Op deze link staat beschreven hoe je je telefoon handmatig kan voorzien van Donut.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
noiz13

noiz13

  • Lid sinds 31 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #5
  • 2 januari 2010
  • 09:49

geprobeerd niet gelukt hij zegt dat de update niet signed is. ik ga zo tmobile een mail sturen want de google site met roms doet het ook niet niet.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
DennisB

DennisB

  • Lid sinds 12 augustus 2009
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #6
  • 2 januari 2010
  • 18:12

Dat lijkt me dan ook de beste oplossing. Ik vind het wel raar dat je de OTA niet kan downloaden. Je zou toch zeggen dat er een risico is dat niet elke telefoon die TMobile verkoopt al voorzien is van Donut….

Succes in ieder geval en laat weten of het gelukt is om de update alsnog te krijgen en hoe.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
noiz13

noiz13

  • Lid sinds 31 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #7
  • 3 januari 2010
  • 10:46

nou het is gelukt net zolang op de check update knop geramd tot dat ie ging upgraden toch bedankt voor de steun en hulp.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Ralex

Ralex

  • Lid sinds 26 september 2009
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 6 januari 2010
  • 20:17

Ik zit met het zelfde probleem heb had rc4 en heb nu rc9 maar ik zit vast op 1.1 wat ik ook druk

Bewerkt (22 april 2013 12:16)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren