Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

daniel94

daniel94

  • Lid sinds 22 september 2009
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 september 2009
  • 20:44

hoi ik heb de g1 van t mobile.Ik had eerst problemen met t mobile waar ik toen helaas een abonnement had.Ik heb toen een keer een kpn sim kaart ingedaan en me g1 deed het gewoon.Nu is mijn abonnement gelukkig beeindigd bij t mobile en nu kan ik opeens geen kpn sim kaart er meer in doen.Dit geld ook voor een hi sim kaart.De g1 geeft dan aan “geen netwerk”.Het vreemde is dat met een tele 2 sim kaart me mobiel het wel doet.Mijn vraag is “heeft mijn g1 opeens nu een simlock” en vooral hoe kan ik me mobiel weer simlock vrij krijgen.Ik ben bij meerdere zaken geweest maar die konden het allemaal niet voor elkaar krijgen omdat het een nieuw toestel is.Helaas is mijn mobiel nog lang geen 1 jaar oud anders had t mobile me gratis een sim lock code moeten geven.Ik woon zelf in amsterdam.Ik hoop dat iemand me verder kan helpen.Alvast bedankt en groetjes van daniel

Bewerkt (22 april 2013 12:12)
Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #2
  • 23 september 2009
  • 12:53

Gaat het om dataverkeer, of kun je ook niet bellen? Het lijkt me erg onwaarschijnlijk dat er ineens een simlock op komt. Wel kan ik me voorstellen dat de APN voor KPN bij bijvoorbeeld een firmware-update is verdwenen, waardoor internet niet meer werkt.

Bewerkt (22 april 2013 12:12)
daniel94

daniel94

  • Lid sinds 22 september 2009
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 september 2009
  • 14:39

hoi ik kan niet meer bellen met me g1 mobiel.Er wordt dan aangegeven dat er geen netwerk is.Ook staat er rechts boven in me scherm een soort vierkant met een klein x er bij.Ik vind het raar dat er wel een tele 2 sim kaart in kan en dat me mobiel het dan wel doet met bellen.Dan is dat kruisje in dat vierkantje weer weg met die tele 2 kaart.Ik hoop dat jij me verder kan bellen.In ieder geval bedankt voor de moeite.groetjes daniel

Bewerkt (22 april 2013 12:12)
daniel94

daniel94

  • Lid sinds 22 september 2009
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 september 2009
  • 15:02

hoi ik ben net geweest naar een zaak en omdat me mobiel het wel doet met een tele 2 kaart ligt de oorzaak dus niet in de simlock maar aan de software.Wie heeft daar verstand van en kan me helpen om dat weer goed te krijgen?groetjes daniel

Bewerkt (22 april 2013 12:12)
Menno_B.

Menno_B.

  • Lid sinds 21 augustus 2009
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 september 2009
  • 16:08

Correct me if i'm wrong.

Maar volgens mij heb je bij de G1 een internet verbinding (op de achtergrond) nodig om überhaupt te kunnen bellen. Zonder juiste instellingen wordt volgens mij de belfunctie geblokkeerd.

Heb je al wel de KPN APNsettings in je toestel staan? Tele2 werkt wellicht doordat die tegenwoordig het T-Mobile netwerk gebruiken.

Bewerkt (22 april 2013 12:12)
daniel94

daniel94

  • Lid sinds 22 september 2009
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 september 2009
  • 16:20

hopi ik heb totaal geen idee wat de kpn apn settings zijn.Sorry maar ik ben een super leek wat dat betref.Helaas heb ik geen gebruiksaanwijzing boekje bij me mobiel.Zou je me willen helpen ermee?groetjes daniel

Bewerkt (22 april 2013 12:12)
daniel94

daniel94

  • Lid sinds 22 september 2009
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23 september 2009
  • 16:50

hoi ik heb via instellingen als provider aan geklikt kpn en me toestel doet het yesssssssss.bedankt voor de hulp groetjes daniel

Bewerkt (22 april 2013 12:12)
Menno_B.

Menno_B.

  • Lid sinds 21 augustus 2009
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #8
  • 23 september 2009
  • 17:31

daniel94
hoi ik heb via instellingen als provider aan geklikt kpn en me toestel doet het yesssssssss.bedankt voor de hulp groetjes daniel

Your welcome. Veel plezier er mee.

Bewerkt (22 april 2013 12:13)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren