Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

wimstradamus

wimstradamus

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 februari 2009
  • 21:25

Ik heb vorige week een G1 bij pdashop.nl gekocht en wat bleek? sim-lock vrij !
Nu heb ik dat het pocketinfo.nl forum vermeld en toen is een ander naar de pdashop bij hem in de buurt gegaan en een andere sim in demo toestel gedaan en … simlock vrij! zelfs de verkoper was verbaast.
Nu is dit nog geen garantie dat ie sim-lock vrij is. Maar je kan altijd nog voor ong 18 euro kan je via internet een sim-unolock code kopen.

Bewerkt (9 februari 2009 21:25)
Wout

Wout

  • Lid sinds 09 februari 2009
  • Berichten 68
  • Reputatie 0
  • #2
  • 9 februari 2009
  • 21:31

Mijn T-Mobile G1 kwam gewoon van T-Mobile, en wat denk je? Helemaal Simlock vrijVerbaasde mij ook heel erg! :mrgreen:
Maarja, hoe lang nog, inderdaad…

Bewerkt (9 februari 2009 21:31)
Ruud

Ruud

  • Lid sinds 10 december 2008
  • Berichten 1641
  • Reputatie 50
  • #3
  • 9 februari 2009
  • 21:55

Wout
Mijn T-Mobile G1 kwam gewoon van T-Mobile, en wat denk je? Helemaal Simlock vrijVerbaasde mij ook heel erg! :mrgreen:
Maarja, hoe lang nog, inderdaad…

Ssssssssst….

Bewerkt (9 februari 2009 21:55)

Uhmmmm…. Android?

Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 februari 2009
  • 22:11

kunnen ze die vanaf afstand weer simlocken?

lijkt me niet eigenlijk en volgens mij mag dat niet eens.

Bewerkt (9 februari 2009 22:11)
Ruud

Ruud

  • Lid sinds 10 december 2008
  • Berichten 1641
  • Reputatie 50
  • #5
  • 9 februari 2009
  • 22:13

raydekok
kunnen ze die vanaf afstand weer simlocken?

lijkt me niet eigenlijk en volgens mij mag dat niet eens.

Lijkt me niet, of met een update, maar ben niet geen echte ‘source kenner’

Bewerkt (9 februari 2009 22:13)

Uhmmmm…. Android?

wimstradamus

wimstradamus

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #6
  • 9 februari 2009
  • 22:21

Ruud
raydekok
kunnen ze die vanaf afstand weer simlocken?

lijkt me niet eigenlijk en volgens mij mag dat niet eens.

Lijkt me niet, of met een update, maar ben niet geen echte ‘source kenner’

Dit lijkt mij ook niet het geval aangezien je na 90 dagen abonnement bij t-mobile een sim-unlock code kan aanvragen. Dat is de zelfde code die je via internet kan kopen.

Bewerkt (9 februari 2009 22:21)
Elmeraculous

Elmeraculous

  • Lid sinds 03 februari 2009
  • Berichten 421
  • Reputatie 0
  • #7
  • 10 februari 2009
  • 19:30

Krijg nou wat, mijn Orange prepaid kaartje pakt 'ie ook! Maar nu is Orange natuurlijk wel laatst samen gegaan met T-Mobile…

Er staat echter wel Orange als provider en hij probeert te roamen op het T-Mobile data netwerk. Hmmm… toch eens een vodafone kaartje er in proberen te stoppen.

Bewerkt (10 februari 2009 19:30)
diederikelenbaas

diederikelenbaas

  • Lid sinds 15 juni 2009
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #8
  • 15 juni 2009
  • 14:47

Ik zit nu te twijfelen of ik een prepaid toestel zou halen, of eentje met abbonement.
Wat kan ik beter doen?
Kan het ontvangen van updates ook via wifi?
of alleen via mobiel internet?

Bewerkt (22 april 2013 12:10)
Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15 juni 2009
  • 15:30

Ik heb mijn CRB43-update in Griekenland gekregen via de Wifi van het hotel. Gelukkig niet in het Grieksmaar het kan blijkbaar wel. Anders kun je altijd handmatig updaten.

Bewerkt (22 april 2013 12:10)
diederikelenbaas

diederikelenbaas

  • Lid sinds 15 juni 2009
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #10
  • 15 juni 2009
  • 15:45

Als je bij wijze van spreke je mobiel internet uit hebt staan, en je WiFi aan, dan ontvang je het via WiFi?
Mobiel internet kun je toch uitzetten?

Bewerkt (22 april 2013 12:10)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren