Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 augustus 2009
  • 14:53

deze versie is stabiel verklaard en dus klaar. tenzij er nog vreemde dingen in voorkomen blijft ie zo.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=537204

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
pretorian83

pretorian83

  • Lid sinds 11 augustus 2009
  • Berichten 104
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 augustus 2009
  • 19:38

Ik heb via de update app hem geprobeerd te installeren… echter blijft hij na het schrijven van de BOOT hangen in het startmenu….

Als ik vervolgens opnieuw opstart krijg ik mijn oude versie ipv de nieuwe :s
Please help!

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 augustus 2009
  • 20:02

probeer het eens zonder update app

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
pretorian83

pretorian83

  • Lid sinds 11 augustus 2009
  • Berichten 104
  • Reputatie 0
  • #4
  • 18 augustus 2009
  • 21:05

Geprobeerd, na de installatie zegt ie:
Klaar met installeren vanaf SD kaart…

Vervolgens krijg ik dezelfde scherm als via de update functie. Reboot hem vervolgens en de oude versie staat er wederom nog steeds op.

Ik hoef toch niet opnieuw te ROOTEN of te CLEANEN?

*zucht*

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 augustus 2009
  • 21:10

kun je wel in de recovery komen? doe dan eens een wipe?

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
pretorian83

pretorian83

  • Lid sinds 11 augustus 2009
  • Berichten 104
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 augustus 2009
  • 22:13

Ik heb alles geprobeerd, maar nog steeds hetzelfde. Ik heb alles verwijderd en vanaf de sd een installatie gedaan. Het wil niet lukken.

Ik heb de htc magic met CM erop geinstalleerd sinds gisteren.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 augustus 2009
  • 22:14

ow jee. andere spl?

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Mdrop

Mdrop

  • Lid sinds 09 augustus 2009
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #8
  • 18 augustus 2009
  • 22:26

Voor welke telefoons is dit bedoeld?, voor scherp niet neem ik aan?

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
michaelduijkers

michaelduijkers

  • Lid sinds 17 augustus 2009
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #9
  • 18 augustus 2009
  • 23:29

heb deze nu ook draaiend op de G1, heeft me indd wat moeite gekost

wat heb ik gedaan? als ik het goed heb….

http://www.androidworld.nl/6146/je-toestel-rooten-in-slechts-een-klik/#more-6146

daarna heb ik http://n0rp.chemlab.org/android/upda…0.1-signed.zip
gedownload niet hernoemd en zo op mijn sdkaart gezet

mijn telefoon opgestart middels power+home
een wipe uitgevoerd middels alt+w

de update gedaan door alt+s

toen lukte het niet dus daarna nog een wipe uitgevoerd

opnieuw opgestart een paar minuutjes gewacht en voila…

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #10
  • 18 augustus 2009
  • 23:31

michaelduijkers
heb deze nu ook draaiend op de G1, heeft me indd wat moeite gekost

wat heb ik gedaan? als ik het goed heb….

http://www.androidworld.nl/6146/je-toestel-rooten-in-slechts-een-klik/#more-6146

daarna heb ik http://n0rp.chemlab.org/android/upda…0.1-signed.zip
gedownload niet hernoemd en zo op mijn sdkaart gezet

mijn telefoon opgestart middels power+home
een wipe uitgevoerd middels alt+w

de update gedaan door alt+s

toen lukte het niet dus daarna nog een wipe uitgevoerd

opnieuw opgestart een paar minuutjes gewacht en voila…

als je hem zo op je sd hebt gezet werkt alt+s niet dan moet je apply any zip from sd doen.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren