Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

arjan_de_jong

arjan_de_jong

  • Lid sinds 05 april 2009
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 augustus 2009
  • 08:17

Sinds 2 dagen heb ik nu een G1.

Echt super toestel!

Helaas sinds vanmorgen maakt deze ineens rare foto's.



Iemand dit eerder mee gemaakt en nog belangrijker hoe krijg ik dit weer goed.
Ik ben flink wat aan het downloaden geweest in de Market maar niks wat met de camere te maken heeft. vooral veel gps tools. (GPS is echt stukken sneller dan in de tytnII)

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
pretorian83

pretorian83

  • Lid sinds 11 augustus 2009
  • Berichten 104
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 augustus 2009
  • 11:58

Vreemd, aangezien sommige delen van de foto redelijk worden weergegeven en de andere delen juist beroerd. Hoop dat het niks hardware matig is, voor nu even geen oplossing van mijn kant… Succes ermee!

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
arjan_de_jong

arjan_de_jong

  • Lid sinds 05 april 2009
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 augustus 2009
  • 19:25

Heel raar maar waar…. hele dag heeft hij gek gedaan en nu doet hij het weer… ik ga het natuurlijk wel in de gaten houden.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
pretorian83

pretorian83

  • Lid sinds 11 augustus 2009
  • Berichten 104
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 augustus 2009
  • 16:03

Succes er eerst mee, hopen dat het software matig was!

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
arjan_de_jong

arjan_de_jong

  • Lid sinds 05 april 2009
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #5
  • 15 augustus 2009
  • 23:48

en het was vandaag weer terug….

iemand enig idee wat ik softwarematig kan doem om dit uit te sluiten.

harde reset is natuurlijk een optie. Hoe gaat dit eingenlijk??ops:

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
eagle

eagle

  • Lid sinds 08 mei 2009
  • Berichten 285
  • Reputatie 0
  • #6
  • 16 augustus 2009
  • 00:34

arjan_de_jong
en het was vandaag weer terug….

iemand enig idee wat ik softwarematig kan doem om dit uit te sluiten.

harde reset is natuurlijk een optie. Hoe gaat dit eingenlijk??ops:

Heb je instellingen opties als je de camera opgestart hebt (de ‘menu’ knop)? Er zijn nogal wat verschillende soorten camera applicaties en ik heb de standaard niet meer. Bij de instellingen kan je balans en dergelijke instellen. Misschien het proberen waard (ook een optie naar standaard waarden).

Een wipe (alles terug naar factory defaults) doe je door het toestel aan te zetten met de power en de home knop tegelijk ingedrukt. Vervolgens druk je op alt-w als je het menuutje voor je neus krijgt. Je mag dan wel alles weer opnieuw installeren, maar dat geldt niet voor de apps die standaard in de software zitten (zoals de camera).

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
arjan_de_jong

arjan_de_jong

  • Lid sinds 05 april 2009
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #7
  • 16 augustus 2009
  • 13:46

tja als hij voor garantie terug moet zal hij ook wel leeg gemaakt worden dus…

Instellingen in de camera zijn zeer beperkt.
kan kiezen voor locatie opslaan en voor de kwaliteit.

Zit niks anders op dan een reset om de software uit te sluiten ben ik bang. anders moet hij terug.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
arjan_de_jong

arjan_de_jong

  • Lid sinds 05 april 2009
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #8
  • 16 augustus 2009
  • 23:02

Ik heb net een harde reset geprobeerd zo als hierboven. Maar als ik mijn telefoon inschakel met de power en de home knop tegelijk aan doe dan krijg ik een uitroep teken te zien en verder kan ik niks meer. telefoon uitzetten lukt dan ook niet.

Ik moest de accu eruit halen om hem uit te krijgen en daarna kreeg ik hem weer opgestart.

Ik ga het zo nog een keer proberen.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
arjan_de_jong

arjan_de_jong

  • Lid sinds 05 april 2009
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #9
  • 17 augustus 2009
  • 10:07

Het reset is gelukt.

Helaas telefoon doet nog net zo raar. dus betekend dat ik hem terug moet brengen.

Iemand enig idee of T-mobile nog iets als een D.O.A tijd hanteert van bij voorbeeld 8 werkdagen?

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
arjan_de_jong

arjan_de_jong

  • Lid sinds 05 april 2009
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20 augustus 2009
  • 00:11

Ik ben vandaag terug gegaan naar de winkel in Veenendaal.

Ze wilden hem eerst opsturen maar toen ik vroeg of er ook een DOA tijd was voor een telefoon konden ze hem gelijk omruilen met een ander exemplaar uit het magazijn :mrgreen:

Heb dus weer een nieuwe G1…

Bewerkt (22 april 2013 12:11)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren