Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

IvoJanssen

IvoJanssen

  • Lid sinds 25 februari 2010
  • Berichten 275
  • Reputatie 0
  • #1
  • 31 januari 2011
  • 13:44

Driehoek is niet goed, dan is er iets misgegaan bij stap 2, die kun je overdoen, of je kunt ook deze stap 2 doen: http://www.androidworld.nl/forum/htc-magic/4714-tutorial-om-magic-te-rooten-met-goldcard.html (die is wat makkelijker).

Als je stap 2 gedaan hebt, je hebt geen driehoek meer ziet met opstarten. Dan stap 3 van de huidige tutorial pakken.

Bewerkt (31 januari 2011 13:44)
melvinmelvin

melvinmelvin

  • Lid sinds 26 oktober 2010
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #2
  • 31 januari 2011
  • 14:27

Als ik die apk. heb gedownload en wil openen zegt hij : Application instal unsuccessful.

Bij de andere manier (. Als je op het begin scherm bent, druk 2 keer op enter, typ “telnetd” en druk weer op enter.
- Als je typt kom je in het contact zoek scherm, maar dat kun je negeren.
- Na het telnetd commando gebeurt er niks, niet erg, gewoon verder gaan met volgende stap.)

Doe ik het hier fout (denk ik) Als ik 2 keer op enter druk gebeurd er helemaal niks. Als ik bij contacten typ gebeurt er ook niks.

Als ik dan bij telnet "flash_image recovery /sdcard/recovery.img invul dan zegt hij: errp opening /sdcard/recovery.img. no such file or directory.

Wat nu?

Bewerkt (31 januari 2011 14:27)
IvoJanssen

IvoJanssen

  • Lid sinds 25 februari 2010
  • Berichten 275
  • Reputatie 0
  • #3
  • 31 januari 2011
  • 14:36

dat telnetd ziet er raar uit, maar dat zou wel gewoon goed gaan.

Bij telnet, typ dan eerst eens “cd /sdcard/” en dan “ls”. Dan toont die welke bestanden er allemaal op de sdkaart staat, zoek dan de recovery file op, kan zijn dat die iets anders heet dan recovery.img (misschien een typfout, of heet het misschien recovery.img.img)

Bewerkt (31 januari 2011 14:36)
melvinmelvin

melvinmelvin

  • Lid sinds 26 oktober 2010
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #4
  • 31 januari 2011
  • 14:58

Ik ben nu: 5. Selecteer “apply any zip from sd” en kies voor ota-radio-2_22_19_26I.zip en druk op home om het te laten beginnen.
Is dat het zelfde als: Flash zip from sdcard?

Bewerkt (31 januari 2011 14:58)
IvoJanssen

IvoJanssen

  • Lid sinds 25 februari 2010
  • Berichten 275
  • Reputatie 0
  • #5
  • 31 januari 2011
  • 16:04

Dat klinkt goed ja, welke recovery heb je gebruikt? Amon RA?

Dan moet ik misschien de tutorial iets aanpassen aan die tekst.

Bewerkt (31 januari 2011 16:04)
melvinmelvin

melvinmelvin

  • Lid sinds 26 oktober 2010
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #6
  • 31 januari 2011
  • 19:11

Ik heb de ROM gebruikt uit je tutorial. update-cm-6.0.0-DS-signed.

Maar ik heb twee vragen.

Hoe werkt die CyanogenMod setting –> preformance setting. Kan ik die allemaal aanvinken of hoe zit dat? of kan ik beter setCPU downloaden?

Daarnaast kan ik het “starticoon” 16 kleine blokjes in een vierkant. Die schuift heel gemakkelijk naar boven en verdwijnt vervolgens. Hoe kan dit en hoe ga ik dit tegen?

Mvg.

Bewerkt (31 januari 2011 19:11)
IvoJanssen

IvoJanssen

  • Lid sinds 25 februari 2010
  • Berichten 275
  • Reputatie 0
  • #7
  • 31 januari 2011
  • 20:30

'Lock Home in Memory' is wel een nuttige om aan te vinken. Verder zou ik niet teveel met die settings klooien, je krijgt er ook een waarschuwing vooraf, niet alle settings zijn even veilig.

Het starticoon moet je drukken, niet meer naar boven slepen. Als je het naar boven sleept kun je daar applicaties in kwijt (erin slepen).
Als je dat niet wil hebben ‘Instellingen - ADW settings - UI - Dockbar uitvinken’

Bewerkt (31 januari 2011 20:30)
melvinmelvin

melvinmelvin

  • Lid sinds 26 oktober 2010
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #8
  • 31 januari 2011
  • 23:40

Oke! super bedankt voor alles

Zijn er nog handige dingen die ik moet weten?

En welk prog. kan ik het best gebruiken om mijn CPU een beetje te kietelen? Want setCPU kost 1,45.!

Bewerkt (31 januari 2011 23:40)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren