Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

metal-ace

metal-ace

  • Lid sinds 06 maart 2010
  • Berichten 102
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 augustus 2014
  • 16:17

Nog steeds heb ik het probleem dat mijn wifi automatisch aangaat ook al heb ik deze uit gezet.
Natuurlijk staat wifi op locatie uit en heb ik alles aangepast in energie beheer en in stamina.

Ik had gehoopt dat het met de update die ik vandaag binnen heb gekregen verholpen zou zijn, helaas niet het geval dus.

Iemand anders ook dit issue?
Iemand die weet hoe dit op te lossen is?

Cheerzzz….

Sander

Sander

  • Lid sinds 23 september 2009
  • Berichten 424
  • Reputatie 30
  • AdminAdmin
  • #2
  • 19 augustus 2014
  • 16:27

metal-ace
Natuurlijk staat wifi op locatie uit

Bedoel je daarmee dat bij geavanceerde wifi-instellingen de optie ‘Scannen altijd beschikbaar’ uitstaat?

metal-ace

metal-ace

  • Lid sinds 06 maart 2010
  • Berichten 102
  • Reputatie 0
  • #3
  • 19 augustus 2014
  • 16:36

Ja dat klopt……die staat uit.
Wifi op locatie staat ook uit.

Ik heb alles uit gezet wat met wifi te maken kan hebben omdat ik niet wil dat die automatisch verbind met wifi.
Dit nl vanwege de soms net wel/net niet afstand tot modem.

zenilygy

zenilygy

  • Lid sinds 28 november 2009
  • Berichten 101
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 augustus 2014
  • 13:25

Wat zou kunnen helpen is een reset van je toestel dus software naar fabriek waarde herstellen.

Bij mij was namelijk het probleem out of the box dat heel veel apps gewoon bleven crashen na een bepaalde tijd. Dit was opgelost met een fabriek herstel van de software.

metal-ace

metal-ace

  • Lid sinds 06 maart 2010
  • Berichten 102
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 augustus 2014
  • 14:04

Bedankt voor het meedenken. Maar de fabriek instellingen heb ik al geprobeerd maar dat helpt niet helaas!

metal-ace

metal-ace

  • Lid sinds 06 maart 2010
  • Berichten 102
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 augustus 2014
  • 20:09

Even een update, ik gbruik al jaren GreenPower en die had ik niet had uitgezet en daardoor bleef die de verbinding van het wifi aanzetten, wifi werd nl via GreenPower beheerd. Omdat ik het al jaren gebruik had ik dus niet erg erin dat het daardoor zou kunnen komen.
Uiteindelijk aangepast en wifi aan/uit werkt gewoon zoals het zou moeten.

Mijn domme fout dus! :/

Cheerzzz…..

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren