Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Annergy

Annergy

  • Lid sinds 29 november 2010
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 augustus 2013
  • 14:00

Ik heb een merkwaardig probleem. Ik krijg geen verbinding met WifiSpots van Ziggo. In beginsel vindt mijn telefoon Ziggo wel, maar kan vervolgens nergens gebruik maken van WIFISpots. Later thuis ook niet meer…. Heb al contact met Ziggo gehad. Alle instellingen zijn goed. Met alle andere apparaten gaat het probleemloos, behalve met de XperiaZ. Overigens heb ik voor de Update naar 4.2 probleemloos met mijn Xperia Z gebruik kunnen maken van WIFISpots. Iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn? Het is knap irritant namelijk

huis3

huis3

  • Lid sinds 15 juli 2013
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #2
  • 9 november 2013
  • 13:13

ik heb dat probleem ook met me sony xpira Z dan staat der verbinding verbroken steets en alls je dan opnieuw gebruikers naam en wachtwoord invoerd dan doet hij het ff echt *verwijderd door moderator* is dit

Let op taalgebruik aub

Bewerkt (9 november 2013 13:33)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren