Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

JavaKriel

JavaKriel

  • Lid sinds 23 april 2013
  • Berichten 0
  • Reputatie 0
  • #1
  • 23 april 2013
  • 14:34

Sins 10 dagen geleden ben ik in bezit van een Xperia Z.

Ik heb een telfort abonnement. Simkaart is ook door hun geknipt.
Telefoon heb ik via internet besteld.
Na deze opgeladen te hebben simkaart ect. er in en aan gezet en ingesteld.
En upgedate.
Heb geen 3G/4G dus data staat uit!
Proef verzie mcAfee staat aan

mijn probleem is als volgt:

Ik kon na het instellen gewoon sms'jes versturen zonder problemen.
Maar zins gisteravond heb ik het probleem dat de genen die ik een sms'je stuur. Het sms'je steeds blijft ontvangen. Het vrede is dat de telefoon aangeeft dat hij maar 1 heb verzonden. Heb bij Telfort op de site gekeken en die geeft ook aan dat er maar 1 is verzonden.
Ook wil hij ze niet meer goed verzenden en moet ik eerst data aan zetten en dan wil hij wel wil.

Als ik de telefoon uit en aan zet is het over met sturen.

Zelf zit ik aan mailware of iets dergelijks te denken.



Wie o Wie heeft de oplossing ? Want ik kan niks vinden met google. En mijn vrienden worden er gek van.

Bewerkt (23 april 2013 14:34)
meule

meule

  • Lid sinds 16 november 2011
  • Berichten 1379
  • Reputatie 220
  • #2
  • 23 april 2013
  • 14:40

Je zegt dat er een proefversie van mcAfee draait. Geeft deze geen melding dan? Heb je soms een app gedownload die daar schuldig aan kan zijn?
Als laatste redmiddel kun je de telefoon terug zetten naar fabrieks instellingen. De telefoon is dan weer terug gezet zoals je hem kreeg.

Bewerkt (23 april 2013 14:40)

Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten middels de rapporteerknop.

Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 april 2013
  • 15:53

Wie weet ligt het wel aan mcafee leuke is 1 keer geactiveerd hoor ik van mensen krijg je hem er niet meer vanaf, ja uiteraard misschien nog met root rechten.

Maar ik neem aan dat je vanaf dag 1 dit al gedaan heb mcafee geactiveerd te hebben ?, want dan zal het niet aan dit kunnen liggen lijkt me.

Stomme vraag misschien heb je niet je hele netwerk uitgezet ?, dus ook je 2G normale functie want dan stuurt die ook niks.

Bewerkt (23 april 2013 15:53)
JavaKriel

JavaKriel

  • Lid sinds 23 april 2013
  • Berichten 0
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 april 2013
  • 16:38

Ik heb mcafee 2 dagen geleden pas ingesteld. Stond al voor geïnstalleerd. Maar heb nooit problemen gehad. Heb hem verwijdert. Door zich zelf te laten verwijderen.

Domme vragen bestaan niet domme antwoorden wel! Heb bij het instellen op geen mobiel data gebruiken gedrukt Mobiel dataverkeer uitgeschakeld zegt hij.


Heb tot nu toe geen problemen weer gehad. BEDANKT!

Bewerkt (23 april 2013 16:38)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren