Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

kameleon

kameleon

  • Lid sinds 13 maart 2010
  • Berichten 110
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 maart 2013
  • 10:30

Hoe kan ik mijn toetsenbord opnieuw personaliseren zoals dat bij de eerste opstart van het toestel kan. Ik wil graag nog wat knoppen wijzigen maar kan niet bij die instelling komen en heb geen zin om het toestel helemaal opnieuw in te stellen.

Bewerkt (21 mei 2013 13:56)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 9 maart 2013
  • 12:55

Je kan een toetsenbord niet instellen naar jou zin, de knoppen staan waar ze staan en heb nog nooit gezien dat ik ze zelf ergens mocht plaatsen.
Ik snap dus eigenlijk de vraag niet want ben nog nooit optie tegen gekomen om het toetsenbord naar mijn zin in te stellen.

Bewerkt (21 mei 2013 13:56)
kameleon

kameleon

  • Lid sinds 13 maart 2010
  • Berichten 110
  • Reputatie 0
  • #3
  • 9 maart 2013
  • 13:51

Carlos0_0;388698
Je kan een toetsenbord niet instellen naar jou zin, de knoppen staan waar ze staan en heb nog nooit gezien dat ik ze zelf ergens mocht plaatsen.
Ik snap dus eigenlijk de vraag niet want ben nog nooit optie tegen gekomen om het toetsenbord naar mijn zin in te stellen.

Kijk dan maar eens in de handleiding van Z. daar staat het toch echt. Alleen geven ze hier aan dat dat alleen de eerste keer bij opstarten dit mogelijk is. Ze geven niet aan hoe dit nadien nog kan. Vandaar mijn vraag.
Bij de eerste opstart heb je een extra knop op je toetsenbord met een toverstokje waarmee je de boel kunt aanpassen.
Daar heb jij waarschijnlijk overheen gekeken bij de eerste start.

Bewerkt (21 mei 2013 13:56)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 maart 2013
  • 19:18

Nee heb ik echt niet over heen gekeken stap voor stap gedaan, maar ik gebruik standaard toetsenbord sowieso niet ik gebruik al een tijdje swiftkey.

Bewerkt (21 mei 2013 13:56)
gvr

gvr

  • Lid sinds 07 september 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 maart 2013
  • 14:32

Als je naar apps gaat en dan kiest voor alle apps, en dan kiest voor Xperia toetsenbord. Kies daarna ‘gegevens wissen’ en het toverstokje is er weer

Bewerkt (21 mei 2013 13:56)
kameleon

kameleon

  • Lid sinds 13 maart 2010
  • Berichten 110
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10 maart 2013
  • 17:30

gvr;388971
Als je naar apps gaat en dan kiest voor alle apps, en dan kiest voor Xperia toetsenbord. Kies daarna ‘gegevens wissen’ en het toverstokje is er weer


Oke, super.

Bewerkt (21 mei 2013 13:57)
pietjep

pietjep

  • Lid sinds 09 mei 2009
  • Berichten 246
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 maart 2013
  • 13:07

Swiftkey gebruik ik naar volle tevredenheid op elk Android-toestel. Kan geen stock-toetsenbord aan tippen :-)

Bewerkt (21 mei 2013 14:01)
Apollo89

Apollo89

  • Lid sinds 24 januari 2013
  • Berichten 159
  • Reputatie 40
  • #8
  • 19 maart 2013
  • 17:59

Ik mis de mogelijkheid om de AZERTY-indeling te gebruiken in combinatie met Nederlands als invoertaal. Momenteel kan je enkel AZERTY kiezen als je Frans of Duits kiest als invoertaal, maar dan heb je natuurlijk geen Nederlandse woordsuggesties meer en kan je ook niet meer swypen.

SwiftKey heb ik geprobeerd, maar vind ik enorm lelijk in vergelijking met het standaard Xperia-toetsenbord. Het past totaal niet bij het thema van de telefoon.

Vóór de Xperia Z gebruikte ik jarenlang iPhone en daar was het geen enkel probleem om een Nederlands AZERTY-toetsenbord te kiezen…

Bewerkt (21 mei 2013 14:06)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren