Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

kameleon

kameleon

  • Lid sinds 13 maart 2010
  • Berichten 110
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 maart 2013
  • 17:37

Als ik de facebook app opstart en hij gaat controleren op nieuwe berichten krijg ik steeds de melding boven in beeld dat er geen internetverbinding is terwijl die er wel is.
Ook de GPS staat aan voor de locatie.
Vind dit wel heel erg irritant. Dit is alleen bij de facebook app.
Iemand een oplossing. Hij doet dit zowel bij wifi als 3G

Bewerkt (21 mei 2013 13:55)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 8 maart 2013
  • 18:01

Dit zegt die wel eens ja maar hoef je je niet aan te storen, gewoon menu openen en nieuwsberichten klikken en daar zijn de berichten.

Bewerkt (21 mei 2013 13:55)
gvr

gvr

  • Lid sinds 07 september 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 maart 2013
  • 22:39

Heb dat probleem ook. Bij facebook in ieder geval, maar volgens mij ook bij de Gmail app. Denk dat het met stamina te maken heeft.

Best irritant, want in de statusbalk is gewoon een werkende wifi of 3g verbinding te zien.

Bewerkt (21 mei 2013 13:55)
kameleon

kameleon

  • Lid sinds 13 maart 2010
  • Berichten 110
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 maart 2013
  • 00:07

gvr;388570
Heb dat probleem ook. Bij facebook in ieder geval, maar volgens mij ook bij de Gmail app. Denk dat het met stamina te maken heeft.

Best irritant, want in de statusbalk is gewoon een werkende wifi of 3g verbinding te zien.

Klopt maar ik doe niets met stamia

Bewerkt (21 mei 2013 13:55)
Obiku

Obiku

  • Lid sinds 16 juni 2010
  • Berichten 344
  • Reputatie 0
  • #5
  • 9 maart 2013
  • 16:09

Dat is een bug in de FB app, ik heb er ook last van terwijl er niks mis is met mn verbinding.

Bewerkt (21 mei 2013 13:56)
gvr

gvr

  • Lid sinds 07 september 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10 maart 2013
  • 15:38

Hetzelfde voor het continue zoeken naar gps door fb. Bij locatieinstellingen kan je gps niet uitschakelen, dan schakel je de complete locatie functie uit.

Bewerkt (21 mei 2013 13:56)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren