Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Vlekkert

Vlekkert

  • Lid sinds 06 juni 2010
  • Berichten 56
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 november 2012
  • 19:32

Goedenavond mensen,

Ik heb ongeveer een half jaar naar volle tevredenheid de sony xperia S.
Sinds een paar dagen heb ik een probleem met het toestel.
Afgelopen weekend liep het toestel vast dus ik heb hem uitgezet, tot mijn schrik ging deze
niet meer aan. Toen heb ik met de volumeknop omhoog + aanknop het toestel aan de praat gekregen.
Wanneer ik nu mijn toestel uit zet, moet ik op deze manier het toestel aanzetten. Dit lijkt mij niet de bedoeling, hij moet toch gewoon via de aan/uitknop aankunnen?

Ook werkt mijn wifi niet meer, wanneer ik naar instellingen ga staat er bovenaan wifi + bluetooth.
Bij bluetooth kan ik deze op aan zetten, maar het wifibalkje blijft grijs en hiermee kan ik niks.

Heeft iemand een idee wat er aan de hand is, of is mijn toestel aan het einde van zijn leven…
Bij voorbaat dank!

Groet stefan

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
roymeer

roymeer

  • Lid sinds 23 december 2010
  • Berichten 225
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 november 2012
  • 16:08

Ik zou eerst de fabriek instellingen terug zetten, hopenlijk heb je een back op.

Bewerkt (24 april 2013 15:51)

Samsung Note gek,
Note 2,3,4,4, de 5 en de 8.
Nu de Note 9

Miles

Miles

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 november 2012
  • 01:39

Ik heb ook de Sony Xperia S. Ben er erg tevreden mee. Maar nadat ik de nieuwe update had gedaan, kon ik niet op Wi-Fi. Precies zoals jij dat zegt; het Wi-Fi knopje blijft grijs (ik kon er niet op drukken). Ik ben naar de winkel geweest, daar hebben ze hem.gerepareerd. Ik weet niet hoe, volgens mij door een hardware reset. Hij werkt in ieder geval weer. De nieuwste update staat er gewoon nog op.

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
Vlekkert

Vlekkert

  • Lid sinds 06 juni 2010
  • Berichten 56
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 november 2012
  • 06:22

Ik heb de telefoon op fabrieksinstellingen terug gezet en had een back up gemaakt.. Hik leel het even te doen, maar
Ik heb nu helaas weer het zelfde probleem..

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
Android_mike

Android_mike

  • Lid sinds 05 januari 2010
  • Berichten 106
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 november 2012
  • 20:29

Ik heb ook het WIFI probleem ben ik bang. Wel een WIFI icoon geven, maar geen verbinding met internet.
Ik heb ook opnieuw de update erop gezet (via de reparatie optie van PC companion), maar anders dan alles opnieuw moeten instaleren is er niet veel veranderd

Bewerkt (24 april 2013 15:52)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 november 2012
  • 20:58

Android mike;359068
Ik heb ook het WIFI probleem ben ik bang. Wel een WIFI icoon geven, maar geen verbinding met internet.
Ik heb ook opnieuw de update erop gezet (via de reparatie optie van PC companion), maar anders dan alles opnieuw moeten instaleren is er niet veel veranderd

Wat voor router heb je? En wat heb je al gedaan?

Bewerkt (24 april 2013 15:52)
Android_mike

Android_mike

  • Lid sinds 05 januari 2010
  • Berichten 106
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 november 2012
  • 23:09

Ik heb 3 routers; Experiabox, TP-link, Edimax.
Alleen de 7 jaar oude Edimax lijkt een stabiele verbinding te geven.

Ik heb al de reparatie gedaan en vaste IP adres toegewezen. Daarnaast draai ik de app BestWifi, omdat de Xperia graag vasthoudt aan een signaal, ook als deze niet de zwakste van het huis is. De minste problemen had ik toen ik Tasker iedere 5 minuten opnieuw een verbinding op liet zetten.

Ik snap het niet zo goed, dus weet daarom ook niet goed waar ik het aan kan pakken.

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #8
  • 19 november 2012
  • 00:43

Android mike;359141
Ik heb 3 routers; Experiabox, TP-link, Edimax.
Alleen de 7 jaar oude Edimax lijkt een stabiele verbinding te geven.

Ik heb al de reparatie gedaan en vaste IP adres toegewezen. Daarnaast draai ik de app BestWifi, omdat de Xperia graag vasthoudt aan een signaal, ook als deze niet de zwakste van het huis is. De minste problemen had ik toen ik Tasker iedere 5 minuten opnieuw een verbinding op liet zetten.

Ik snap het niet zo goed, dus weet daarom ook niet goed waar ik het aan kan pakken.

Experiabox is je hoofd? Ik zou die eens uitzetten (alleen de wifi) en dan eens zien wat dat doet met je stabiliteit.

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
Android_mike

Android_mike

  • Lid sinds 05 januari 2010
  • Berichten 106
  • Reputatie 0
  • #9
  • 22 november 2012
  • 21:25

Thx, ga het eens proberen

Bewerkt (24 april 2013 15:54)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #10
  • 27 november 2012
  • 22:27

Android mike;360449
Thx, ga het eens proberen

En ben heel benieuwd!

Bewerkt (24 april 2013 15:55)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren