Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • Huawei Mate X

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

  • Huawei P30 Pro

  • Google Pixel 3 XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

Repelsteeltje

Repelsteeltje

  • Lid sinds 02 december 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 februari 2013
  • 11:46

Beste allemaal, Nadat ik een tijd geleden mijn telefoon heb geupdate naar Android 4.0.4. heb ik wat problemen met mijn sony xperia p. Eerst kreeg ik met geen mogelijkheid de wifi aan de gang, gelukkig is dat verholpen. Helaas is het probleem met de camera nooit verdwenen. Als ik de flitser gebruik krijg ik sinds de update zwarte foto's, daarvoor was er niets aan de hand en ik vermoed ook niet dat ik nu iets heel anders doe. Heeft iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn en hoe ik dit op kan lossen? Groetjes!

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 13 februari 2013
  • 16:17

Heb je na de update wel eens het toestel een reset naar fabrieksinstellingen gegeven ?, ik weet dat dit een antwoord is welke vaak gegeven is maar helpt wel vaak.

Bewerkt (21 mei 2013 13:41)
Repelsteeltje

Repelsteeltje

  • Lid sinds 02 december 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 februari 2013
  • 18:18

Hoi Carlos, Dat heb ik toen inderdaad gedaan, een ander probleem werd daarmee toen wel opgelost, maar de camera functioneert dus nog steeds niet naar behoren. Bedankt voor het meedenken in ieder geval!

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)
Kars81

Kars81

  • Lid sinds 02 maart 2011
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 april 2013
  • 14:54

Ook hier zet ik 'm even neer; heb je dit probleem met alle resoluties? Of alleen bij 8M?

Bewerkt (23 april 2013 14:54)
Henry_R

Henry_R

  • Lid sinds 20 juli 2012
  • Berichten 15
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 mei 2013
  • 16:14

Ik heb ongeveer hetzelfde alleen heb ik halve zwarte foto's en bij alle resoluties…

Bewerkt (21 mei 2013 10:05)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren