Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Glow

Glow

  • Lid sinds 20 september 2010
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 november 2010
  • 10:24

Hallo allemaal,

Sinds kort hebben wij thuis zo'n alles in één pakket van KPN en dus ook een nieuw internetabonnement. We hebben nu draadloos internet via de Experia box van KPN, sinds we dit hebben kan ik met mijn X10 niet meer op het draadloos netwerk van thuis, best onhandig dus. Hij vindt het netwerk wel, maar als ik de netwerksleutel invoer, zegt hij dat die verkeerd is. Heeft iemand enig idee wat het kan zijn?

Bewerkt (20 november 2010 10:24)
Climax

Climax

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #2
  • 20 november 2010
  • 12:53

Gebruik je wel de juiste instellingen die je aanvraagt als je je WiFi probeert in te schakelen? Het zou best is kunnen dat je proxy-instellingen of een DHCP-adres krijgt toegewezen als IP.

Wat je ook zou kunnen doen, is het volgende:
1. Ga op je internetbrowser naar 192.168.1.2 of 192.168.1.1
2. Inloggen met gebruikersnaam ‘admin’ en wachtwoord ‘admin’
3. Klik dan op het volgende TAB: ‘Wireless Network’
4. Zoek je MAC-adres op van je telefoon, die kun je dan toewijzen om een verbinding te maken zonder tegenstrijd.
5. Je hebt nu internet op je mobiel

Als je het toch nog niet lukt, zou ik je kunnen helpen via TeamViewer. Je kunt me een privebericht en/of een reactie plaatsen.

Veel succes in ieder geval!

Bewerkt (20 november 2010 12:53)
Glow

Glow

  • Lid sinds 20 september 2010
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #3
  • 22 november 2010
  • 08:12

Bedankt voor je reactie, maar het lukt me niet om met mijn internetbrowser naar 192.168.1.2 of 192.168.1.1 te gaan, hij zegt dat hij dan geen verbinding kan maken. Wat doe ik dan verkeerd?

Bewerkt (22 november 2010 08:12)
Shifty

Shifty

  • Lid sinds 23 augustus 2010
  • Berichten 331
  • Reputatie 0
  • #4
  • 22 november 2010
  • 09:04

Waarschijnlijk verkeerd ip adres probeer eens: 192.168.2.1 of 192.168.2.254 (staat sowieso in het boekje van je modem)

Bewerkt (22 november 2010 09:04)
Glow

Glow

  • Lid sinds 20 september 2010
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #5
  • 22 november 2010
  • 09:51

Het is ondertussen al gelukt, thanks voor de reacties!

Bewerkt (22 november 2010 09:51)
simpie1969

simpie1969

  • Lid sinds 02 april 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #6
  • 2 april 2011
  • 09:48

he hallo,

ik heb een pc tablet maar kan hem maar niet met me internet laten verbinden.
ik vul de code in voor het draadloze netwerk maar hij doet het niet.
wie kan me helpen.
ik heb een experia box van de kpn.
ik ben al op de site geweest maar daar staat alleen maar dingen op voor de android telefoon.
ook ben ik via het ip adres wezen kijken maar daar kom ik niet uit.

mvg simon

Bewerkt (2 april 2011 09:48)
frank1964

frank1964

  • Lid sinds 27 april 2010
  • Berichten 859
  • Reputatie 0
  • #7
  • 2 april 2011
  • 10:58

Let ook op grote en kleine letters bij het invoeren, anders gaat het ook niet werken.
Gezien er zoveel verscillende zogenaamde experia boxen van kpn in omloop zijn is een direct pasklare oplossing niet te geven. Dan hebben we meer info van die box nodig.

Bewerkt (2 april 2011 10:58)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren