Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

lordfreak

lordfreak

  • Lid sinds 30 juli 2010
  • Berichten 261
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 november 2010
  • 20:01

op XDA hebben ze een mooi programmaatje gemaakt om je X10 wat meer power te geven.
Omdat er echter ook veel anders aan je telefoon veranderd wordt, waardoor hij instabiel kan worden is dat echter niet voor iedereen een uitkomst.
Daarom heb ik alle overbodige troep verwijderd (de mensen die dit willen kunnen wel naar XDA gaan) en alleen overgehouden wat je toestel sneller maakt, zonder iets drastisch te veranderen.

Je moet root hebben hiervoor
Download dit
en unzip het naar een handige plek.
Zet op je telefoon via instellingen>toepassingen>ontwikkeling de USB-foutopsporing aan.
Doe dan je USB-kabel in je telefoon en je PC, maar druk niet op usb aansluiten op je telefoon.
Start vervolgens RunMeWindows (of linux als je linux hebt), en volg de instructies die op je scherm komen te staan.
Je moet je telefoon even unlocken en dan krijg je een prompt voor superuser-machtiging.
Deze moet je accepteren, daarna kan je het programma verder laten lopen.
Je telefoon zal dan vanzelf uit gaan.
Start hem weer op en klaar.
Ik heb in één keer een extra 150 punten bij Quadrant gehaald en sta nu ver boven de N1 (met 2.1). Dus zeker de moeite waard om even te doen.

Bewerkt (16 november 2010 20:01)
johan27

johan27

  • Lid sinds 03 september 2010
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #2
  • 16 november 2010
  • 20:25

Is er een programma, die er voor zorgt dat ik multitouch games kan spelen,,,

Bewerkt (16 november 2010 20:25)
lordfreak

lordfreak

  • Lid sinds 30 juli 2010
  • Berichten 261
  • Reputatie 0
  • #3
  • 16 november 2010
  • 22:23

Dat kan pas als er multitouch komt op de X10.
En alhoewel SE zegt dat het hardwarematig niet kan, zijn daar de meningen verschillend over.
Maar je zou dan sowieso een custom rom moeten draaien en die zijn ook nog niet uit
Dus voor nu nee, maar misschien in de toekomst.

Bewerkt (16 november 2010 22:23)
ddaemen

ddaemen

  • Lid sinds 11 juli 2010
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 november 2010
  • 23:30

lordfreak, hoeveel heb je dan in totaal? ik heb dit namelijk ook al eerder gedaan, dit geeft je phone echt wel een 300% snelheids boost!

Linpack: 17.735
Quadrant: 742

Bewerkt (16 november 2010 23:30)
v3lv3t

v3lv3t

  • Lid sinds 03 december 2009
  • Berichten 66
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17 november 2010
  • 02:17

Werkt inderdaad! van 502 naar 699!, 17182 in Linpack, maar niet voor de fix gemeten.

Bewerkt (17 november 2010 02:17)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 november 2010
  • 08:46

Zeer interessant, vanmiddag maar eens kijken. Aangezien je aangeeft dat het niet 100% stabiel kan zijn…. kan je daarna ook veilig en 100% terug?

Bewerkt (17 november 2010 08:46)
mcmlxxxii

mcmlxxxii

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 213
  • Reputatie 0
  • #7
  • 17 november 2010
  • 12:35

Dit klinkt wel goed.
Momenteel gebruik ik setcpu, kan ik deze erbij houden, of eerst verwijderen van mn tel?


Sent from my X10i using Tapatalk

Bewerkt (17 november 2010 12:35)

Samsung Galaxy Note 2

ddaemen

ddaemen

  • Lid sinds 11 juli 2010
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17 november 2010
  • 13:02

Ik wil niet meer terugbij mij werkte dit heel stabiel nu zo voor een week.

Bewerkt (17 november 2010 13:02)
ddaemen

ddaemen

  • Lid sinds 11 juli 2010
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #9
  • 17 november 2010
  • 13:04

setcpu?? werkt dit dan voor de x10? ik dacht dat je daar een speciale rom voor nodig had die het mogelijk maakt om over te clocken

Bewerkt (17 november 2010 13:04)
Shifty

Shifty

  • Lid sinds 23 augustus 2010
  • Berichten 331
  • Reputatie 0
  • #10
  • 17 november 2010
  • 13:35

Waar merk je deze veranderingen in? Verkort je hier de levensduur niet heel erg mee? het lijkt me dat SE het er anders wel had in gebouwd?
Kan je eventueel weer terug met herstel?

Bewerkt (17 november 2010 13:35)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren