Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • OnePlus Nord N100

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 november 2010
  • 13:45

Overgenomen van deze thread, alleen CODES veranderd…

Omdat een hoop mensen al op 2.1 Nordic zitten en straks misschien terug willen naar hun oorspronkelijke versie, hier een how-to. Ik kan niet garanderen dat hij werkt, maar tot nu toe lijkt hij te werken met de updates die uit zijn.

Ten eerste moet je telefoon geroot zijn. Ook moet je root explorer hebben geïnstalleerd.
We moeten een aantal codes wijzigen om weer terug te keren naar de originele status.

Nu ga je met root explorer naar een aantal mappen.
Eerst ga je naar de map system. Zorg dat je system op r/w komt te staan door in root explorer bovenin op mount R/W te drukken. In de map system zit een bestandje genaamd buid.prop. Houdt dit bestand lang ingedrukt en ga dan helemaal naar onder naar open in text editor. dan pas je de nummers achter ro.product.name=X10i_yyyy-yyyy aan naar 1234-8547.
dit doe je in hetzelfde bestandje bij ro.semc.version.cust=yyyy-yyyy.
druk dan op je menu-toets> save&exit.

In de map system ga je naar de map etc>customization>settings en daar staat cust.prop ook deze open je weer in de text editor en je past ro.semc.version.cust=yyyy-yyyy aan naar 1234-8547 druk nu save&exit zoals hiervoor.

Even je telefoon uit en aan zetten en dan ben je daar klaar.

Op je pc moet je ook nog even iets doen. Houdt de windows toets ingedrukt en druk op r. Je komt dan in uitvoeren.
Kopieer daar het volgende: %programfiles%\Sony Ericsson\Update Service\db\
Als je 64-bit hebt, ga dan naar de volgende map: C:\Program Files (x86)\Sony Ericsson\Update Service\db

en druk op enter. Als hij dan een map vindt waaruit de naam alleen uit nummertjes bestaat. delete deze dan. Zo niet, geen zorgen.

Doe hetzelfde als hierboven maar nu met het volgende in uitvoeren:
%programdata%\Sony Ericsson\Update Engine\db\

Open de Update Service van SE om je toestel te herstellen en hij zou nu moeten werken!!!!

Bewerkt (14 november 2010 13:45)
Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 november 2010
  • 13:49

Met resultaat TIMESCAPE HEEFT HYVES!!!!!!!

Bewerkt (14 november 2010 13:49)
lordfreak

lordfreak

  • Lid sinds 30 juli 2010
  • Berichten 261
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 november 2010
  • 14:11

Niet lullig bedoeld, maar ik vind dit topic een beetje overbodig.
Je mag best dingen overnemen, daar heb ik geen probleem mee, ik heb het zelf ook maar gelezen natuurlijk.
Maar het is exact mijn tekst, alleen je hebt een code erbij gezet.
Die kan ik ook best in mijn topic zetten, maar daar staat al hoe je aan de code kan komen…

Bewerkt (14 november 2010 14:11)
Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 november 2010
  • 14:15

Ja maar die code die ik achter op mijn toestel vond werkte nietHeb ik netjes in het begin jouw topic vermeld.

Bewerkt (14 november 2010 14:15)
lordfreak

lordfreak

  • Lid sinds 30 juli 2010
  • Berichten 261
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 november 2010
  • 14:25

Omdat de update van je provider nog niet uit is
Je hebt nu de unbranded version gedownload.
Op zich ook NL, maar als je toestel kapot is en je gaat naar de winkel heb je nog steeds geen garantie.

Bewerkt (14 november 2010 14:25)
Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 november 2010
  • 14:35

lordfreak;58938
Omdat de update van je provider nog niet uit is/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" />
Je hebt nu de unbranded version gedownload.
Op zich ook NL, maar als je toestel kapot is en je gaat naar de winkel heb je nog steeds geen garantie.
Kijk ik heb geen provider. Ik hem hem simlockvrij gekocht… Gloednieuw!!!

Bewerkt (14 november 2010 14:35)
lordfreak

lordfreak

  • Lid sinds 30 juli 2010
  • Berichten 261
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 november 2010
  • 15:51

Hij kan nog wel branded zijn.
Of uit belgië, omdat veel internetwinkels hem uit belgië hebben gehaald.
De reden maakt niet uit, je hebt nog steeds geen garantie, tenzij je je eigen code gebruikt

Bewerkt (14 november 2010 15:51)
olafski

olafski

  • Lid sinds 02 juli 2010
  • Berichten 408
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 november 2010
  • 16:59

lordfreak;58931
Niet lullig bedoeld, maar ik vind dit topic een beetje overbodig.
Je mag best dingen overnemen, daar heb ik geen probleem mee, ik heb het zelf ook maar gelezen natuurlijk.
Maar het is exact mijn tekst, alleen je hebt een code erbij gezet.
Die kan ik ook best in mijn topic zetten, maar daar staat al hoe je aan de code kan komen…

Ben ik het helemaal mee eens, naast het feit dat er al genoeg topics zijn. Nu is er weer één bij. Voor sommige is het nu zo dat ze door de bomen het bos niet meer zien.

Bewerkt (14 november 2010 16:59)
Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15 november 2010
  • 14:55

Die code die ik hier in dit topic geef was de code die ik had aangepast om naar Nordic te gaanOp de achterkant van mijn toestel staat een hele andere code.

Bewerkt (15 november 2010 14:55)
garf

garf

  • Lid sinds 16 juli 2010
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #10
  • 16 november 2010
  • 17:14

ik heb root Explorer ge installeert en ge root natuurlijk maar als ik nu bij Mount wil veranderen naar rw lukt dat niet ???
ik zie alles weer net als toen ik de nordic way had gedaan alleen kan ik tikken op mijn scherm wat ik wil
ik kan niks veranderen bij Mount naar rw
iemand een ideetje

Bewerkt (16 november 2010 17:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren